Acasa Evenimente Scapă de teama de a vorbi în public! Ridică-te, zâmbește, vorbește. Ploiești 16-17 martie

Scapă de teama de a vorbi în public! Ridică-te, zâmbește, vorbește. Ploiești 16-17 martie

de Prahova Biz

Prahovenii care vor să învețe să vorbească în public sunt așteptați la cursul Ridică-te, zâmbește, vorbește! susținut de Claudius Dociu, jurnalist și trainer de Public Speaking.

Cursul, care va avea loc în weekend-ul 16-17 martie, este o veritabilă provocare pe care Claudius Dociu le-o propune celor ce doresc să-și descopere și antreneze abilitățile de comunicator.

De cele mai multe ori, atunci când aveți de făcut o prezentare sau pur și simplu trebuie să transmiteți un mesaj concret, simțiți că vă încărcați cu detalii verbale nesemnificative și nu reușiți să captați atenția publicului. Pentru a deveni speakeri convingători, este suficient să participați la cursul structurat pe baza experienței trainerului Claudius Dociu, cunoscut pentru activitatea sa în domeniul comunicării, dar și a echipei sale, alcătuită din oameni de televiziune.

Exercițiile practice, printre care se numără și vorbitul în fața camerelor de luat vederi, combinate cu partea teoretică plus o mulțime de tips & tricks vă vor ajuta să scoateți la lumină o serie întreagă de abilități de care vă veți putea folosi în numeroase împrejurări.

Cursul se desfășoară pe perioada a două zile, câte opt ore, cu pauze de cafea și prânz și costă 450 de lei/participant.
Mai multe detalii găsiți pe pagina de facebook a evenimentului, iar pentru înscriere puteți folosi adresa de mail office @ dadamedia.eu.

related posts