Acasa Afaceri KiK se extinde cu două noi magazine în Ploiești

KiK se extinde cu două noi magazine în Ploiești

de Prahova Biz

KiK este una dintre cele mai cunoscute companii atunci când vine vorba de îmbrăcăminte la preț redus din Germania. Cu o rețea de peste 3.500 de magazine în toată Europa, KiK își anunță lansarea a încă două noi magazine în Ploiești, mai exact în Winmarkt Centru Ploiești și Winmarkt Big Ploiești. Fiind unul dintre cei mai mari retaileri de haine din Germania, KiK își propune ca anul 2019 să fie unul dintre cei mai importanți ani pentru companie, dorind să ajungă la peste 30 de magazine în toată România, la momentul de față având 20.

Cei ce vor dori să vină la deschiderea noilor magazine vor fi așteptați cu o grămadă de premii și surprize. Evenimentul de deschidere va avea loc vineri, 14 iunie la ora 09:00 pentru KiK Winmarkt Centru și 14 iunie ora 8:00 pentru KiK Winkmart Big. Toate produsele din magazine în perioada de 14 și 15 iunie vor beneficia de o reducere de 10%, iar copii vor primi premii de la mascota KiK dacă vor spune codul „KiK Vacanță”. În cadrul deschiderii toți cei prezenți se vor putea bucura de o atmosferă plăcută, energică pe alocuri cu muzică și baloane și cu produse de calitate la prețuri bune.

 „Dăm startul vacanței de vară la Ploiești nu cu unul, ci cu două magazine KiK, ceea ce înseamnă că ploieștenilor le va fi ușor să descopere calitatea produselor germane indiferent de zona în care locuiesc. Ca furnizor de produse textile de bază, KiK oferă clienților un sortiment de produse cuprinzător, care integrează calitatea la prețuri avantajoase. Suntem siguri că ploieștenii vor fi plăcut impresionați de produsele noastre”, a afirmat Raluca Hartmann, directorul general al KiK România 

related posts