Acasa Evenimente Cel mai important festival de business se desfășoară între 21 și 25 noiembrie la București

Cel mai important festival de business se desfășoară între 21 și 25 noiembrie la București

de Prahova Biz

Zilele BIZ, festivalul B2B, care timp de 21 de ani a dat tonul tendințelor în mediul de afaceri adună laolaltă lideri din antreprenoriat, inovație, management, media&marketing și CSR. Timp de o săptămână centrul B2B al României va fi la București, la Sheraton Hotel.

Sub sloganul „După noapte, vine zi. Chiar și în business” se vor afla informații importante despre cum business-ul românesc merge mai departe. Astfel în perioada 21 și 25 noiembrie, pe scena evenimentului Zilele Biz vor urca atât experți pe plan național, cât și experți internaționali.

De asemenea fiecare zi din cadrul evenimentului este dedicată unui domeniu cheie, iar participarea se poate face la una din ele sau la întreg evenimentul. De asemenea la eveniment se poate participa atât fizic, cât și online prin intermediul paginii de Facebook Revista Biz.

Toate informațiile despre înscriere le puteți găsi la adresa zilelebiz.ro/inscriere. În cadrul Festivalului de business sunt pregătite cel puțin trei sesiuni de know-how, dar și informații aplicate destinate antreprenorilor, manageri, specialiști din media & marketing, dar și profesioniștilor care doresc să inoveze.

Program pentru luni, 21 noiembrie, Ziua Antreprenorilor la Zilele Biz

Încă de la ora 11:00 vor urca pe scena festivalului antreprenori care dau o față nouă business-ului românesc. Prima sesiune „From local idea to global success – The formula for conquering the world of startups” va aduce antreprenori care au cunoscut succesul internațional. Vor fi prezenti antreprenori ca Iulian Stanciu, Președinte executiv eMag, Camelia Șucu, Antreprenor & Fondator ClassIN, Felix Pătrășcanu, cofondator FAN Courier și mulți alți.

În cea de-a doua sesiune „A collision with vision. The state of Startups in 2022” explorează noile tehnologii, cerințele în continuă evoluție ale clienților, schimbările economice, de mediu, dar și sociale care produc mutații vizibile în peisajul de business. Printre invitați se numără Radu Savopol, Cofondator 5 to go, Mircea Țiplea, Partner Amrop & Lecturer BISM, Cristina Chiriac, Președinta Confederației Internaționale pentru Antreprenoriat Feminin și alții.

Prima zi a festivalului se va încheia cu discuții aplicate despre leadershipul strategic sub denumirea „High impact leadership for entrepreneurs: your vibe attracts your tribe” unde vor fi prezenți oameni de calibru și care vor răspunde care sunt calitățile și atributele unui antreprenor capabil de creație și susținere a comunități sustenabile în jurul ideii sale de business.

Program pentru Marți, 22 noiembrie, Ziua Inovației la Zilele Biz

Experții în inovație spun că cea mai mare sursă de energie neexploatată din lume se află în interiorul companiilor cu potențial de inovare neutilizat. Aici se găsește capacitatea de a inova. Discuțiile în cea de-a doua zi de festival sunt îndreptate către inovație, metode de inovare și tot ce se învârte în jurul inovației.

Program pentru Miercuri, 23 noiembrie, Ziua de Management la Zilele Biz

Se aduc în discuție subiecte noi din perspective diferite se crează un spațiu pentru liderii de business din România, astfel încât să poată împărtăși idei, de a colabora, dar și de a rezolva probleme. Sunt analizate provocările cruciale cu care se confruntă lumea de business astăzi pentru a găsi soluții și pentru a crea un mâine mai bun. La finalul zilei cel puțin o idee este gata pentru a fi pusă în practică.

Program pentru Joi, 24 noiembrie, Ziua de Media&Marketing la Zilele Biz

În această zi participanții vor descoperi care sunt cele mai responsabile campanii, cele mai creative strategii, dar și cele mai eficiente inițiative. Se vor oferi modele concrete despre ceea ce înseamnă să fii Community Builder in the Creator Economy. Sunt abordate strategii de marketing care trec prin schimbări complexe și cum ne putem adapta la noul mediu.

Program pentru Vineri, 25 noimebrie, Ziua de CSR la ZIlele Biz

Această zi este dedicată ascultării prezentărilor ale unor speaker, care reprezintă companii-model de bune practici. Ziua de CSR va oferi o platformă pentru a discuta modul în care sustenabilitatea are și va avea impact asupra modelelor de business, produselor, serviciilor, tehnologiilor, comunităților, inovației și economiei.

Înscrierile pentru Zilele Biz sunt deschise online – pentru cei ce își doresc o prezență fizică sunt așteptați la Sheraton Hotel, iar înscrierile se pot face la adresa zilelebiz.ro/inscriere. Desigur puteți opta să participați la una dintre aceste zile sau la toate cele cinci zile ale festivalului de business.

related posts