Acasa Social Cercul Donatorilor Ploiești ediția a-XI-a

Cercul Donatorilor Ploiești ediția a-XI-a

de Prahova Biz

Pe data de 15 mai Cercul de Donatori Ploiești îi așteaptă pe doritori să participe la un eveniment dedicat celor cărora le pasă. Evenimentul este bianual și prevede strângerea de fonduri, fiind organizat în parteneriat cu Fundația Comunitară Prahova. Anul acesta evenimentul a ajuns la ediția a XI-a și promite să nu se oprească aici.

Astfel de practici ar trebui adăugate mai des în sistemele de donare, oamenii având acces la o suită de programe în care să se integreze pentru acordarea unui sprijin financiar celor aflați la nevoie. Astfel de evenimente se organizează de foarte mult timp în UK dar și în România, de data aceasta făcându-și prezența și la Ploiești. Până acum au fost 10 ediții în care au fost susținute 29 de proiecte locale cu suma de 102.370 lei la care au participat 420 de donatori. Gândurile bune sunt transformate în fapte bune, acesta fiind principiul de bază al evenimentului.

Întâlnirile au loc de două ori pe an și propun o serie de proiecte dedicate finanțării. La fiecare eveniment sunt integrate cel puțin 3 organizații de încredere care să fie finanțate. Donația minimă este de 50 de lei și fiecare persoană este liberă să aleagă în funcție de proiectul în care dorește să investească. Durează în jur de 2 ore timp în care vei putea participa la sprijinul financiar al unor centre de ajutor, poți interacționa cu oameni care în mod real schimbă cu ceva lumea.

Filmul de prezentare al evenimentului poate fi vizionat aici. Ediția a XI-a a Cercului de Donatori este realizată cu susținerea BMW Proleasing Motors și îi așteaptă pe toți doritorii la showroom-ul din Sos. Ploiești – Buzău nr. 505, DB 1B. Majoritatea celor participanți vin de la birou iar majoritară este ținuta business-casual. 

Accesul se va face doar în baza confirmărilor. Poți veni împreună cu prieteni care vor să ajute, dar poate nu au știut în cine să aibă încredere sau poate nu au avut timp să se implice mai mult.

Ne ajută dacă ne poți confirma prin mail sau la telefon, și chiar mai simplu, dacă te poți înscrie aici http://bit.ly/1UseVjM.

Orice doritor se poate implica într-unul dintre programele susținute de Cercul de Donatori, orice altă informație sau nelămurire poate fi aflată atât la telefon cât și la adresa de e-mail. 

(foto sorinpetculescu.ro)

related posts