Acasa Afaceri Companii românești în lupta cu COVID-19: Allview donează 150.000 de măști către Direcțiile de Sănătate din țară

Companii românești în lupta cu COVID-19: Allview donează 150.000 de măști către Direcțiile de Sănătate din țară

de Prahova Biz

Una dintre companiile care sprijină în mod activ lupta impotriva COVID-19, Allview, a început fabricarea de măști pentru protecție pe care în mare parte le donează către cei din linia întâi în lupta cu noul virus, primii astfel de beneficiari fiind cei de la Direcțiile de Sănătate din țară, urmând după aceea ca și alte ONG-uri și spitale să primească măști și produse sanitare atât de căutate zilele acestea, compania luându-și angajamentul să continue astfel de demersuri pe toată perioada crizei sanitare în care ne aflăm.

În această perioadă este important să dăm dovadă de solidaritate, empatie și implicare. Primii care ne-au arătat prin propriile fapte toate acestea, sunt cei aflați la datorie zilnic în lupta împotriva pandemiei de coronavirus: personalul medical din spitale, personalul de pe ambulanțe, angajații DSP, polițiștii, jandarmii și toți cei care, prin natura serviciului, sunt supuși pericolului de a contacta virusul. Prin aceste donații ne dorim două lucruri, să le arătăm recunoștința față de eforturile depuse de ei dar și să îi ajutăm să diminueze riscurile la care se supun”, a declarat Lucian Peticilă, CEO Allview.

Printre alți beneficiari ai companiei către care aceasta a donat echipamente de protecție și consumabile medicale se numără și Institutul Național De Boli Infecțioase Prof. Dr. Matei Balș, Spitalul Clinic de Obstetrică-Ginecologie Dr. I.A. Sbarcea Brașov, Spitalul Clinic de Psihiatrie și Neurologie Brașov, Spitalul Clinic Colentina, Primăria Municipiului Brașov, Asociația Beard Brothers, Asociația Îngrijire Acasă, Hospice Casa Speranței.

Deși Allview este un brand cunoscut pentru telefoanele inteligente pe care le scoate regulat pe piață, este o companie care are și alte produse interesante, în special cele din gama Smart Home și televizoare, iar acum în plină criză a făcut o mișcare deosebit de interesantă aducând din China aparatură necesară producerii de măști și echipamente de protecție medicală.

Urmărim cu interes ce alte produse și servicii va aduce acest brand românesc pe piață și care vor fi noile direcții în care va acționa.

related posts