Acasa Social Intrerupere furnizare apa potabilă pe strada Petracea, Ploiești

Intrerupere furnizare apa potabilă pe strada Petracea, Ploiești

de Prahova Biz

APA NOVA Ploiești informează: Vineri, 22 martie, APA NOVA va întrerupe alimentarea cu apă potabilă în intervalul orar 09:00 – 11:00 pe strada Petrarca, cauza principală fiind înlocuirea branșamentului de apă de pe strada Petrarca nr. 14.

APA NOVA întreține rețeaua de apă potabilă din Ploiești astfel încât beneficiarii sistemului să aibă parte de o apă cât mai curată și cât mai lipsită de factori nepermiși. De asemenea aceștia își cer scuze pentru disconfortul creat, însă e mai bine să se ia toate măsurile atunci când este nevoie decât să se întârzie cu înlocuirea branșamentelor. Astfel de lucrări sunt indispensabile pentru rețeaua de alimentare cu apă potabilă așa că oricând pot apărea schimbări de acest gen indiferent de zona de distribuție. Pentru alte reclamații și neînțelegeri APA NOVA oferă suport 24 de ore din 24 la Centrul APA NOVA Ploiești cât și la numărul de telefon 0800 800 923 (apel gratuit) apelabil din rețeaua Telekom România cât și pentru celelalte rețele fixe sau mobile la numărul 0244 407630 (apel taxabil).

De asemenea APA NOVA Ploiești este una dintre puținele firme ce se întrețin cu adevărat de calitatea apei, recent oferind clienților și rezultate cu privire la atestarea că apa este cu adevărat potabilă. Direcția de Sănătate Publică Prahova a confirmat faptul că probele de apă prelevată în data de 9 februarie 2019 sunt conforme din punct de vedere bacteriologic, ceea ce atestă că apa este potabilă. APA NOVA Ploiești este formată dintr-o echipă de specialiști, care îndeplinesc toate condițiile ca apa potabilă să ajungă în cea mai bună stare acasă la clienți, acesta fiind unul dintre motivele pentru care se realizează înlocuirea branșamentelor.

Societatea APA NOVA Ploiești are peste 22.950 de clienți, și-a început activitatea în iunie 2000 odată ce s-a încheiat contractul de concesiune cu Consiliul Local al Municipiului Ploiești. Principalele sarcini și domenii de activitate sunt gestionarea serviciului public de alimentare cu apă și a serviciului de canalizare în tot Municipiul Ploiești, fiind totodată prima societate din România care s-a constituit pe baza unui parteneriat public-privat.

APA NOVA Ploiești își cere scuze pentru disconfortul creat și promite că în continuare serviciile oferite vor rămâne la cel mai bun standard și de asemenea îi așteaptă pe cei care au nelămuriri cu privire la întreruperea temporară a apei la numerele de telefon precizate mai sus în articol. 

related posts