Acasa Afaceri O noua masina electrica pe piata romaneasca din 16 decembrie

O noua masina electrica pe piata romaneasca din 16 decembrie

de Prahova Biz

Asa cum titlul anunta cei de la Visual Fan sub degida caruia se afla si brandul Allview au anuntat deschiderea unei noi linii de business, avand in vedere debutul pe piata de autovehicule electrice. Bineinteles ca la baza acestei decizii a inceperii noului proiect se afla tendinta pe care o au companiile din sfera tehnologiei de a adera in permanenta la industria automobilelor electrice.

Dupa cum prea bine stiti compania Visual Fan SA a fost listata la Bursa de Valori Bucuresti sub simbolul ALW, iar in prezent si-a anuntat intrarea pe o noua piata, mai exact intrarea pe piata masinilor electrice. Se cunoaste deja faptul ca din ce in ce mai mult industria IT este si preocupata de industria auto care s-a indreptat intr-un timp relativ scurt catre masinile electrice, astfel incat aceste automobile au devenit mai curand si mai tehnologizate, dar si automatizate.

De altfel reprezentantii companiei spun ca demararea celui mai nou proiect va demara cu realizarea si deschiderea unei noi companii, care va avea drept obiectiv principal distributia de masini electrice. Noua companie este denumita Visual EV S.R.L., iar capitalul este detinut in proportie de 95% de catre Visual Fan S.A. De altfel CEO-ul Visual Fan si Visual EV S.R.L., Lucian Peticila a declarat:

“Prin lansarea acestei noi linii de business ne dorim sa fim parte inca la inceput din tranzitia catre o mobilitate mai curata si mai durabila, dintr-un viitor sustenabil, in care calitatea aerului va conta tot mai mult. In cei aproape 20 de ani de activitate, compania Visual Fan a anticipat tendintele si a inteles nevoile consumatorilor, venind in intampinarea acestora cu produse adaptate solicitarilor primite din piata. In prezent, ne confruntam cu aceasta tendinta de deplasare a companiilor din tehnologie catre industria auto, ca urmare a gradului ridicat de inovare si tehnologizare a autovehiculelor.

In plus, tendinta de electrificare este tot mai accentuata, iar din aceste motive ne-am propus sa venim in sprijinul utilizatorilor si potentialilor clienti de autovehicule electrice cu modele de masini sigure, ce ofera un confort sporit datorita optiunilor integrate si autonomiei crescute, dar si costurilor de mentenanta cat mai mici. In viitor, dorim sa ne aducem aportul pe aceasta piata si in industria masinilor electrice”.

Asadar primul model de masina va fi prezentat in cadrul evenimentului de lansare, acesta avand loc pe data de 16 decembrie 2021, la showroom-ul Brady Auto Center, reprezentand primul dealer al companiei Visual EV SRL.

related posts