Acasa Evenimente Târgul Internațional de Carte – Gaudeamus 2019 și-a deschis porțile

Târgul Internațional de Carte – Gaudeamus 2019 și-a deschis porțile

de Prahova Biz

Cel mai mare Târg Internațional de Carte – Gaudeamus 2019 și-a deschis porțile pentru toți pasionații de lectură în data de 20 noiembrie. Aici sunt așteptați să sosească copii, elevi, studenți, bunici, dar și părinți. De asemenea tot cu prilejul acestui eveniment veți putea realiza cele mai interesante, mai frumoase și de suflet cadouri pentru cei dragi, cu atât mai mult că se apropie sărbătorile de iarnă, în special Crăciunul.

Pentru cea de-a XXVI-a ediție a Târgului Internațional de Carte Gaudeamus 2019 aproximativ 8.000 mp de standuri găzduiesc numeroase titluri de carte, evenimente importante, dintre care amintim lansările de carte și prezentări de carte, dar și sesiuni de autografe. De aici nu vor lipsi nici cele mai vaste teme de dezbatere, teme ce acoperă o arie de ficțiune și până la teme ce privesc gastronomia, poezia, dar și teme de suspans.

Potrivit Mediafax: Târgul Internațional de carte Gaudeamus este inițiat și organizat de către postul public de radiodifuziune și este „cel mai citit târg de carte de la cel mai ascultat radio”. Acesta se va desfășura în perioada 20 – 24 noiembrie, anul curent, în Pavilionul B2 Romexpo. Diferite categorii de persoane au accesul gratuit, printre care amintim de școlari, elevi, studenți, cadrele didactice, jurnaliști, pensionari, dar și persoane cu dezabilități și însoțitorii acestora.

Persoanele care nu se regăsesc în aceste categorii vor fi nevoiți să plătească un bilet de intrare în valoare de 5 lei, sau un abonament în valoare de 10 lei care are valabilitatea pe toată durata evenimentului. Scopul acestor bilete și abonamente este acela de a strange bani pentru Tombola Gaudeamus. Programul de vizitare a a acestui târg este de la orele 10.00 și până la orele 20.00. Așadar persoanele care își doresc să-și mai adauge câteva titluri în biblioteca personală pot merge la târg și pot profita din plin de reducerile cu care îi întâmpină majotitatea editurilor.

related posts