Acasa Administratie Veolia Energie Prahova a anuntat lucrari la reteaua primara de termoficare in perimetrul cartierele Malu Rosu si Ienachita Vacarescu

Veolia Energie Prahova a anuntat lucrari la reteaua primara de termoficare in perimetrul cartierele Malu Rosu si Ienachita Vacarescu

de Prahova Biz

In data de 11.02.2021, joi, Veolia Energie Prahova va executa lucrari de interventie la reteaua primara de termoficare, in intervalul orar 8:30 – 18:00, astfel incat sa poata remedia o avarie care a aparut in perimetrul cartierelor Malu Rosu si Ienachita Vacarescu.

De altfel in cursul zilei de joi furnizarea cu apa calda si incalzirea va fi intrerupta pentru blocurile arondate punctelor termice 1, 2, 3, 4, 5, 6, 8, 11, 17 Malu Rosu, 12, 15 Crang, Modul Bloc 50C si Spitalul de Boli Infectioase Ploiesti, in zona strazilor: Aleea Cirezarilor, Dealul cu Piatra, Aleea Secelenilor, Sg. Erou Ghe. Mateescu, Deltei, Malu Rosu, Magurii, Aleea Profesorilor, Aleea Scolii, Branciog, Oltului, Mocanilor, Rasnovenilor, Zimbrului, Tazlau, Porumbitei, Spatar Milescu, Vitejilor, Aviatorilor, Carol Davila, Cosmonautilor, Crisan, Troienelor, Sos. Vestului, Aleea Codrului, Aleea Vlasiei.

De asemenea echipele din cadrul Veolia Energie Prahova vor lucra in mod dedicat pentru a putea minimaliza intervalul de intrerupere cu apa calda si de incalzire. Prin urmare pentru mai multe informatii si mai multe detalii legate de aceste intreruperi si lucrari, clientii pot suna la Centrul de Aple non-stop al Veolia Energie Prahova la numarul de telefon 0 800 800 255 (in reteaua Telekom gratuit) si 0244 408 888 (cu tarif normal in orice retea de telefonie fixa sau mobila).

Asadar Veolia Energie Prahova isi prezinta scuzele consumatorilor din acele zone afectate pentru acel discomfort care se va crea in zonele cu lucrari si promit in acelasi timp ca aceste lucrari se vor finaliza cat mai curand cu putinta.

related posts