Acasa Editorial REBRANDING: PrahovaEconomica.ro devine PrahovaBiz.ro

REBRANDING: PrahovaEconomica.ro devine PrahovaBiz.ro

de Prahova Biz

După cum puteți obseva am hotărât să facem un rebranding la site și să ne mutăm pe un domeniu mai scurt și mai ușor de ținut minte. Așa că începând de astăzi ne veți găsii pe noul domeniu PrahovaBiz.ro oferindu-vă știri din domenii precum finanțe, economie, afaceri locale, locuri de muncă, bani, investiții, infrastructură, cultură.

Momentan mai avem de lucru la a îmbunătății anumite aspecte, o să venim și cu un logo nou în cel mai scurt timp posibil, chiar ne bucurăm că am reușit să facem un astfel de proces de rebranding în doar câteva zile, știm că mai este mult de muncă la dezvoltarea acestui proiect dar încet încet crește și se dezvoltă.

Ce urmeaza dupa rebranding?

În primul rând ne dorim să creștem cantitatea de materiale de calitate pe care să le oferim cititorilor noștrii. Apoi am prevăzut și un buget de marketing pentru a putea crește vizibilitatea noului brand și nu în ultimul rând creșterea canalelor de social media, în special cele care acum sunt în trend și prind la noul public.

De asemenea căutăm colaboratori noi care să ne ajute cu publicarea unor materiale de calitate pe site, dacă ești intresat da-ne un semn pe adresa de e-mail: contact@prahovabiz.ro

related posts