Acasa Evenimente Violonista Cristina Anghelescu va concerta la filarmonica ploieșteană

Violonista Cristina Anghelescu va concerta la filarmonica ploieșteană

de Prahova Biz

Joi, 21 martie 2019 violonista Cristina Anghelescu va concerta la filarmonica ploieșteană. Uvertura operei “Nunta lui Figaro” de Wolfgang Amadeus Mozart, Concertul în mi minor op. 64, pentru vioară și orchestra de Felix Mendelssohn – Bartholdy și Simfonia în Do major a lui Georges Bizet sunt principalele lucrări programate pentru data de 21 martie începând cu ora 19:00. Violonista Cristina Anghelescu va fi acompaniată de orchestra simfonică coordonată de maestrul Cristian Orosanu.

Cristina Anghelescu s-a născut dintr-o familie de muzicieni și a avut cel mai bun mentor în ale viorii, tatăl ei care i-a oferit atenție și îndrumare către formarea artistică. A absolvit Universitatea de Muzică din București care a reușit să îi ofere toate informațiile și sprijinul necesar carierei în domeniul muzical. În prezent violonista este solista Orchestrelor „Radio” – București. Printre multele spectacole avute prin țară, Cristina Anghelescu a câștigat numeroase concursuri internaționale, fiind invitată și reinvitată să concerteze în cele mai renumite săli de peste hotare. A avut o serie lungă de concerte în toate țările Europei dar și în Taiwan, America de Sud, America de Nord, Africa de Sud și s.a.m.d. Violonista s-a făcut remarcată și prin numeroasele înregistrări audio, multe dintre ele fiind prezente pe CD cu concerte de Mozart, Ceaikovski, Mendelssohn-Bartholdy, „Anotimpurile” de Vivaldi și cu cele două Concerte de George Lloyd, alături de renumita orchestră „Philarmonia” din Londra.

Violonista Cristina Anghelescu va susține joi la filarmonica ploieșteană un nou concert, prețul biletului fiind de 25 de lei pentru adulți, 15 lei pentru pensionari și 5 lei pentru elevi și studenți. Biletele se pot găsi la Casa de bilete a Filarmonicii, la Agenția Teatrală și online pe FilarmonicaPloiesti.eu.

related posts

1 comentariu

Diana 18/03/2019 - 14:32

Un adevarat talent doamna Cristina Angelescu. Chiar va recomand sa mergeti la un concerd sustinut de dansa.

Comentariile sunt închise.