Acasa Evenimente Care a fost cauza care a dus la incendiul de duminică la magazinul Lem’s?

Care a fost cauza care a dus la incendiul de duminică la magazinul Lem’s?

de Prahova Biz

Duminică, un incendiu devastator a izbucnit la magazinul de mobilă Lem’s, situat la ieșirea din Ploiești spre Blejoi, aproape de DN1. Pompierii au reușit să stingă focul în aproximativ jumătate de oră și au descoperit cauza incendiului.

Detalii

Potrivit primelor verificări ale pompierilor prahoveni, incendiul a fost cauzat de un scurtcircuit la nivelul instalației de panouri fotovoltaice. Intervenția rapidă a pompierilor a împiedicat extinderea focului, salvând astfel magazinul de la distrugere totală.

Flăcările au distrus 12 panouri fotovoltaice dintr-un total de peste 200, au anunțat reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Șerban Cantacuzino” al județului Prahova. În urma cercetărilor efectuate la fața locului, s-a constatat că incendiul a fost determinat de producerea unui scurtcircuit electric care a condus la aprinderea izolației cablurilor electrice.

Incendiul s-a manifestat la nivelul a 12 panouri fotovoltaice, iar pompierii au reușit să împiedice propagarea flăcărilor și au salvat alte 200 de panouri. De asemenea, a ars și o suprafață de 20 mp din hidroizolația clădirii.

Sursa: Telegrama.ro

related posts