Acasa Afaceri DAAS România: Motorul Inovației în Retailul Grupului EPTA

DAAS România: Motorul Inovației în Retailul Grupului EPTA

de Prahova Biz

Într-un peisaj economic global în continuă schimbare, companiile care reușesc să își mențină relevanța și să se adapteze rapid la noile cerințe ale pieței ies în evidență. Un exemplu remarcabil în acest sens este DAAS Epta România, o companie românească care joacă un rol crucial în succesul grupului italian EPTA, lider în industria frigului comercial și industrial. Cu o prezență impresionantă în zona EMEA (Europa, Orientul Mijlociu și Africa), DAAS nu doar că asigură funcționarea optimă a peste 1000 de magazine prin telemonitorizare în diverse țări, inclusiv România, Spania, Italia, Chile și Peru, dar și urmărește un obiectiv ambițios de a dubla acest număr până în 2024.

Expansiune și inovație din București

Coordonând de la București, echipa de specialiști DAAS Epta România este coloana vertebrală a tuturor proiectelor de concept și design pentru spațiile comerciale ale grupului EPTA. Această coordonare include o varietate de spații, de la hyper și supermarketuri la colțuri de sushi, magazine specializate, stații de carburant, băcănii și magazine de brânzeturi. Integrarea și colaborarea interdisciplinară a echipelor DAAS adaugă o valoare semnificativă, îmbunătățind experiența de cumpărare a consumatorilor și optimizând procesele de vânzare.

Creștere impresionantă și diversificare

Cu o cifră de afaceri care a depășit 50 de milioane de Euro în 2023, DAAS Epta România nu doar că s-a consolidat ca lider în domeniul său, dar a și extins serviciile de suport back office și IT pentru diverse echipe EPTA din Europa. De asemenea, compania a preluat distribuția echipamentelor de frig comercial în Moldova, marcând o etapă importantă în strategia sa de extindere.

Spre un viitor sustenabil și inovativ

Sub conducerea lui Daniel Mocanu, DAAS Epta România se angajează să continue aducerea de inovație și valoare în designul de retail. Prin combinarea talentului și pasiunii echipei cu o strategie de expansiune bine gândită, compania este pregătită să răspundă cerințelor în continuă evoluție ale pieței de retail. Adoptarea noilor tehnologii și echipamente care reduc impactul asupra mediului evidențiază angajamentul DAAS față de sustenabilitate și eficiență.

Într-un sector unde evoluția rapidă și adaptabilitatea sunt esențiale, DAAS Epta România se distinge ca un partener de încredere și un lider inovator. Prin urmărirea obiectivelor ambițioase și menținerea unui standard înalt de calitate și creativitate, compania este bine poziționată să atingă noi culmi de succes în industria frigului comercial și industrial.

related posts