Acasa Afaceri Evensys și o nouă provocare lansată pentru antreprenori și nu numai

Evensys și o nouă provocare lansată pentru antreprenori și nu numai

de Prahova Biz

Criza Covid-19 a pus la pământ majoritatea planurilor de afaceri, afaceri în curs de derulare și bineînțeles a distrus afaceri cu un capital bogat. Însă și pe acest timp de criză oamenii trebuie să se reinventeze, să reziste pe piață într-o competiție nu prea cinstită cu pagubele cauzate de virus, dar și cu toate celelalte probleme pe care le întâmpină din această situație neplăcută. Cu toate astea cei de la Evensys lansează o nouă provocare atât pentru antreprenori, cât și pentru cei atrași de anumite domenii precum social media, digital marketing și multe altele.

Cu o experiență de peste 14 ani în realizarea unor evenimente cu un nume răsunător pe piață, aceștia îți propun noile abonamente Evensys cu scopul de a te ajuta și de a relansa afacerea ta și bineînțeles pentru a o putea dezvolta, chiar și în binecunoscutele condiții de criză. Printre evenimentele mari realizate de către cei de la Evensys de-a lungul anilor se numără Webstock, Digital Marketing Forum Romania, Influencer Marketing Conference, PR Forum Romania, dar și multe alte evenimnete importante.

Ce presupun noile abonamente Evensys?

Pentru că fiecare eveniment în parte îți aduce un plus de valoare atât ție ca antreprenor, cât și afacerii tale, oamenii din spatele Evensys s-au gândit să-ți aducă ceva benefic și în viitor, nu numai în acest prezent incert. Mai exact aceste abonamente flexibile sunt pentru evenimnetele de marketing, comunicare, dar și pentru tot ce ține de digital. De aceea acest abomament flexibil îl poți utiliza atunci când tu îți dorești să ajungi la unul dintre evenimentele importante, și atenție după achiziționare îl poți utiliza până la finalul anului 2022. Vezi oferta aici.

De asemenea tipul acesta de abonamente mai au un aspect foarte important și anume plătești biletul pentru 1 conferință și în cele din urmă vei avea acces la 3 conferințe importante până la finalul anului 2022. De altfel acest tip de abnamente au fost lansate cu aniversarea a 14 ani de Evensys. Așadar pentru cei interesați de achiziționarea unui astfel de abonament, dar și pentru a afla cât mai multe detalii despre avantajele și ofertele celor de la Evensys puteți găsi pe acest site toate informațiile dorite.

related posts