Acasa Evenimente Fundația Comunitară Prahova te invită să te alături celei mai frumoase comunități

Fundația Comunitară Prahova te invită să te alături celei mai frumoase comunități

de Prahova Biz

În fiecare lună căutăm noi oameni care doresc să se implice în noi provocări, cu un minim de efort și cu rezultate reale alături de o echipă minunată se pot face realizări mărețe.

În schimbul banilor pentru cauzele pe care le susținem preferăm să cerem profesioniștilor să doneze o seară din timpul lor liber pentru a o valorifica, alături de experiența profesională. Grupați pe echipe, participanții vor lucra timp de 8 ore pentru a găsi soluții la problemele identificate de organizații, gândind și planificând împreună planuri de gestionare, marketing, financiare, etc., dar și o serie de pași concreți de acțiune în vederea atingerii obiectivelor organizațiilor.

Echipele sunt formate din persoane cu experiență în diverse domenii: marketing, comunicare, financiar, resurse umane, juridic, management și strategie, etc.

Evenimentul va avea loc pe data de 6 septembrie 2019, de la ora 19:00. Voluntarii specializați în marketing și comunicare împreună cu persoanele cu experiență din domeniul vânzări, resurse umane sau management vor rezolva temele propuse de cele 3-5 organizații non-profit care vor participa la eveniment.

Dacă vrei și tu să fi voluntar te poți înscrie aici, completânt formularul de înscriere.

Alte proiecte ale Fundatiei Cominitare Prahova

Semimaraton Ploiești 2019

Pe plan local Semimaratonul Ploiești 2019 este singurul proiect realizat în acest an. Participarea la semi-maratonul faptelor bune este dedicată tuturor celor ce îmbină alergatul cu un stil de viață sănătos, dar mai ales familiilor cu copii care percep alergatul ca un mod de a-și petrece timpul împreună. Totodată în proiect se pot implica inclusiv asociațiile de tip ONG, oameni inimoși care vor să ajute diferite cauze, corporații, antreprenori, dar și companii.

Cercul de Donatori Ploiești – ediția a XII-a

Proiectul „Cercul de Donatori” se adresează în primul rând celor care își doresc o schimbare socială, oamenilor care vor să lucreze în echipă pentru a realiza un impact vizibil dar și oamenilor care vor să susțină financiar proiecte sustenabile în care cred. Următoarea ediție a Cercului de Donatori Ploiești va avea loc în octombrie 2019, iar înscrierile se fac pe baza unui formular de înscriere. Perioada de înscriere: 15 iulie – 15 septembrie 2019, valoarea proiectului fiind între 3.000 și 5.000 de lei.

Partenerii din cadrul Asociației pentru Relații Comunicare au organizat prima ediție a Summitului Industriei Binelui. „Oamenii au încredere în oameni și procesul de schimbare la nivelul comunității este exclusiv unul bazat pe încredere. De aceea, principala resursă a schimbării sunt oamenii, nu activitățile. Ceea ce în paradigma actuală de finanțare bazată pe proiecte sau cu accentul pe activități nu primește suficient
suport.”  

Foto: John Cristea

related posts