Acasa Monden Generația lui John: Votează invitatul anului 2020

Generația lui John: Votează invitatul anului 2020

de Prahova Biz

Așa cum deja sunteți obișnuiți încă din 2014, an de an, John Cristea, moderatorul emisiunii „Generația lui John„, din cadrul televiziunii Prahova TV va invită să votați „Invitatul anului 2020„. Fiind o emisiune dedicată tinerilor topul are o vechime de 6 ani. De altfel titlul de „Invitatul anului 2020„ va fi desemnat în urmă votului juriului emisiunii Generația lui John. De aceea în perioada 3 – 17 decembrie 2020 și tu eșți invitat să-ti votezi preferatul emisiunii.

Pentru cei care vor și își doresc să voteze concursul are loc pe site-ul generatialuijohn.ro, iar sistemul de votare este extrem de simplu. Tot ceea ce tu trebuie să faci este să acorzi un singur vot, unui singur invitat pe zi, deoarece îți poți vota zilnic preferatul pe durata campaniei. Ceea ce trebuie să mai știți este faptul că la finalul campaniei va avea loc „Gala Generația lui John„, unde va fi nominalizat cel mai votat invitat din emisiune. De asemenea această gala va avea loc pe dată de 17 decembrie 2020. Iar asta nu este tot și cei care au votat invitatul anului 2020 vor avea parte de premii, având în vedere că surprizele pentru aceștia se ascund la secțiunea „Giveaway„ de pe site-ul generatialuijohn.ro

Astfel extragerea și pentru acești câștigători va avea loc tot în cadrul Galei Generația lui John. Cu toate acestea gala din 2020 va fi doar online din cauza pandemiei, dar și a normelor impuse pe care trebuie să le respectăm. Însă gala se va desfășura live pe Facebook-ul emisiunii Generația lui John pentru aceea ce vor dori să fie prezenți. De-a lungul anului 2020 sute de tineri au fost invitații emisiunii, astfel încât au vorbit despre visuri, frici, temeri, dar și despre diverse pasiuni.

Bineînțeles de-a lungul anului 2020 printre cei mai cunoscuți invitați au fost: Iulian Șerban – ultramaratonist, Corina Popa – fondator Școală de Gramatică, Cristina Almășan – vlogger, Marilu – vlogger, Aluziva – vlogger, Ciprian Dafinescu – vlogger, George Nedelcu – trainer și coach. Și nu trebuie să uități că anul trecut câștigătoarea titlului de Invitat al anului 2019 a fost Alina Greavu – una dintre cele mai cunoscute vloggerite din România.

Tot aici în cadrul acestei campanii nu trebuie să uităm că pentru cel de-al patrulea an consecutiv este organizată și Bursă Generația lui John. Această bursă educațională este în valoare de 10.000 euro. Pentru această părinții elevilor de gimnaziu au avut în perioada 17 – 29 noiembrie timp să-i înscrie pe cei mici la concurs. De această dată câștigătorul Bursei Generația lui John va fi desemnat în urmă voturilor de pe pagină generatialuijohn.ro.

Prin urmare utilizatorii sunt rugați să aleagă cel mai creativ răspuns dat la întrebarea: Cum arată o lume ideală pentru ține? Intervalul de timp în care se poate vota este între 3 decembrie 2020 și 16 decembrie 2020. Așadar nu ezită să votezi invitatul anului 2020, să alegi cel mai creativ bursier și în cele din urmă să participi la giveaway-urile Generația lui John. Și nu uită: „Fii portavoce pentru tineret!„ Mai multe detalii despre campanie găsiți pe:

Facebook – https://www.facebook.com/generatialuijohn

Instagram – https://www.instagram.com/generatialuijohn/

Site – https://generatialuijohn.ro/top-2020/

related posts