Acasa Administratie Orașul Băicoi va avea un iluminat public modern

Orașul Băicoi va avea un iluminat public modern

de Prahova Biz

Unul dintre orașele prahovene care nu stă niciun moment pe loc este și orașul Băicoi. Edilul acestui oras, Marius Constantin, încă din anul 2019 vorbea despre anumite proiecte propuse pentru orașul Băicoi și pentru modernizarea acestuia. De asemenea printre proiectele care se aflau încă de atunci pe lista primarului nu lipsea nici proiectul finanțat din fonduri europene pentru ceea ce înseamnă iluminatul public modern.

Și ca o continuare a tuturor vorbelor sale, edilul a trecut și la fapte având în vedere că în prezent se extinde iluminatul public în Băicoi. Tot aici trebuie să amintim faptul că noile lămpi ce vor lumina toate străzile din acest oraș sunt lămpi moderne de tip led și foarte performante. Ceea ce este foarte interesant conform spuselor primarului, Marius Constantin, este faptul că acest proiect care are în vedere iluminatul public modern din orașul Băicoi va acoperi în proporție de aproximtiv 99% din suprafața orașului.

Ceea ce fără doar și poate vom putea spune după finalizarea lucrărilor că orașul Băicoi va fi un oraș luminat la propriu. Prin urmare această investiție este în valoare de 7 milioane de lei, iar monitorizarea noilor lămpi se va face printr-un sistem de telegestiune de către un polițist local. Cu ajutorul acestui sistem se va aduce la cunoștință în timp real unde și când o lampă s-a ars, astfel încât să fie înlocuită într-un timp cât mai scurt pentru ca cetățenii acestui oraș să nu aibă de suferit.

Mai mult decât atât în prezent iluminatul public din Băicoi este realizat cu ajutorul lămpilor vechi, care nu sunt deloc performante, ci dimpotrivă sunt mari consumatoare de energie. Așadar nu trebuie să mai spunem că primarul acestui oraș se ține de cuvânt, ci doar trebuie să-i urmărim activitatea pentru a putea fi la curent cu tot ceea ce se întâmplă nou și modern pe teritoriul orașului prahovean Băicoi.

related posts