Acasa Evenimente Noi surprize muzicale la Afi Ploiești

Noi surprize muzicale la Afi Ploiești

de Prahova Biz

La Afi Ploiești veți avea parte de un moment de neuitat alături de “ Ploiești Jazz Trio”, “Dixieland Caravan” și “ Corul Filarmonicii – Paul Constantinescu”. Aceștia se vor întrece în interpretări remarcabile ale celor mai frumoase piese jazz.

Evenimentul începe pe data de 15 noiembrie la ora 19:00 atunci când veți avea ocazia să ascultați un concert minunat oferit de Corul Filarmonicii “ Paul Constantinescu” după care pe data de 16 noiembrie la ora 13:00 o să va puteți întâlni cu Dixieland Caravan iar în cele din urmă, pe data de 20 decembrie puteți intra în atmosfera magică a sărbătorilor de Crăciun cu un concert special de colinde susținut de “ Ploiești Jazz Trio “ de la ora 19:00.

Puteți câștigă o invitație dublă într-una dintre serile de festival dacă dați like paginii de Facebook @Ploiești Jazz Festival după care trebuie să taguiti în comentarii persoana cu care vă doriți să va bucurați de acest eveniment.

Ploiești Jazz Trio s-a format în anul 2017. Sorin Zlat, Răzvan Cojanu și Laurențiu Ștefan s-au făcut remarcați atât pe plan național cât și internațional. Aceștia au cântat pe aceeași scenă cu nume mari ale jazz-ului precum Lee Ritenour, Ravi Coltrane, Brandford Marsalis, Joey Calderazzo sau Jeff Ballard. De-a lungul timpului, aceștia au demonstrat că jazzul autohton se află într-o continuă evoluție.

În cazul în care v-ați decis să mergeți la acest festival unic trebuie să știți că biletele se pot achiziționa de la standul amenajat în hypermarket –ul Cora în Afi Ploiești.

Un alt eveniment interesant are loc până pe dată de 29 noiembrie la AFI Ploiești. Acesta găzduiește cupola evenimentelor din cadrul Ploiești Jazz festival, o expoziție de picturi care au că tematică jazz-ul. Toate aceste picturi sunt realizate de elevii Colegiului de Artă, sub îndrumarea profesorului Rita Bădulescu.

Se marchează într-o ediție festival 50 de ani de jazz în România. Primul festival de jazz din România a avut loc în anul 1969 la Ploiești. “ Ploiești Jazz Festival “ 2019 va avea loc în perioada 20 și 24 noiembrie și este organizat de Filarmonica “ Paul Constantinescu” din Ploiești. Acest eveniment se desfășoară în parteneriat cu Primăria Municipiului Ploiești.  

related posts