Acasa Locuri de munca Bursa Locurilor de Muncă pentru tinerii absolvenți

Bursa Locurilor de Muncă pentru tinerii absolvenți

de Prahova Biz

Cum toamna se numără bobocii, tot toamna tinerii absolvenți au toate șansele să se angajeze și să aibă parte de prima lor experiență privind locul de muncă pentru care s-au specializat. Pe fondul acestui trend, Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Prahova în data de 18 octombrie 2019 va organiza „Bursa Locurilor de Muncă pentru Absolvenți”.

Cum bine știți evenimentul va avea loc la nivel național, având în vedere scopul acestuia de a ajuta și a facilita accesul tinerilor absolvenți la locurile de muncă și posturile disponibile pe piața muncii. De asemenea acest eveniment sprijină și interacțiunea dintre tineri și angajatori, agenții economici.

Ba mai mult decât atât la „Bursa Locurilor de Muncă pentru Absolvenți” pot participa și alte categorii de persoane care sunt în căutarea unui job stabil sau care își doresc să-și schimbe actualul loc de muncă. De altfel, acest eveniment ce va avea loc simultan în locațiile:

  • Ploiești – H-R BEST, Bulevardul Republicii, nr. 154;
  • Câmpina – Casa de Cultură „Geo Bogza” – str. Griviței, nr.95;

cu începere de la ora 09.00 este dedicat tuturor acelor persoane care sunt interesate de ofertele locurilor de muncă, vor să cunoască mai bine piața muncii și de asemenea prin intermediul acestui eveniment au oportunitatea să aleagă jobul pe care îl consideră ideal pentru aspirațiile lor.

Totodată agenții economici care sunt interesați de „Bursa Locurilor de Muncă pentru Absolvenți” își pot confirma participarea până pe data de 17 octombrie, anul curent și pot transmite Anexa 1A – oferta locurilor de muncă la următoarele adrese:

related posts