Acasa Administratie Ploiești, pe cale să devina următoarea alegere pentru Tesla Supercharger! Haideți să il votăm împreună!

Ploiești, pe cale să devina următoarea alegere pentru Tesla Supercharger! Haideți să il votăm împreună!

de Prahova Biz

Dragi ploieșteni,

Tesla, gigantul auto global, este în căutarea următoarei locații pentru stația de încărcare Supercharger. Prin intermediul unui vot pe site-ul oficial Tesla, oamenii din întreaga lume pot influența alegerea următorului oraș gazdă pentru această stație inovatoare.

La momentul actual, orașele românești concurează aprig pentru a câștiga acest vot. Ploieștiul nostru este într-o poziție favorabilă, ocupând locul al patrulea între orașele României. Dar pentru a câștiga, avem nevoie de susținerea fiecărui ploieștean.

Țineți cont că aveți nevoie de un cont Tesla pentru a putea vota, ceea ce înseamnă că votul este în principal destinat proprietarilor de mașini Tesla. Cu toate acestea, indiferent dacă sunteți sau nu un proprietar de Tesla, îndemnul nostru este de a vota pentru Ploiești.

În România, stațiile de încărcare Supercharger Tesla se află deja în București, Constanța, Pitești, Sibiu, Cluj-Napoca și Timișoara. Dar, Ploieștiul ar merita să fie inclus pe această listă exclusivistă, îmbunătățind și mai mult infrastructura locală și atragerea unui brand global precum Tesla în orașul nostru.

Așadar, haideți să ne unim forțele și să aducem Superchargerul Tesla la Ploiești! Pentru a vota, accesați site-ul oficial Tesla și susțineți Ploieștiul în această competiție globală. Împreună, putem face Ploieștiul un nume cunoscut pe harta celor de la Tesla.

related posts