Acasa Administratie Împărtășind viziunea lui Dragos Schiopu: Și eu vreau un Ploiești European

Împărtășind viziunea lui Dragos Schiopu: Și eu vreau un Ploiești European

de Prahova Biz

În această epocă digitală, bloggerii joacă adesea un rol de necontestat în a influența gândurile și opiniile comunităților lor. Un exemplu remarcabil în acest sens este Dragos Schiopu, un blogger din Ploiești, care își folosește vocea pentru a-și exprima dorința ca orașul său să se transforme într-un veritabil oraș european.

Într-un articol recent pe blogul său, Dragoș ne împărtășește o viziune despre cum ar putea arăta Strada George Coșbuc, dacă ar fi transformată într-o zonă pietonală, inspirându-se de la o fotografie a unei străzi cu caracter european pitorești.

Îmi place să cred că viziunea lui Schiopu este și viziunea mea – a tuturor celor care văd potențialul Ploieștiului de a deveni mai mult decât este în prezent. El este conștient de obstacolele care ar putea sta în calea transformării acestei străzi – necesitatea unui acces auto pentru anumite companii, posibilele efecte asupra traficului și multe altele. Însă nu se lasă descurajat. Visează la o zi în care Ploieștiul să poată fi mândru de bucățile sale de „Europa”, cu străzi care evocă arhitectura și atmosfera celor din orașele europene.

Apelul lui Dragos este către cei influenți din Ploiești, să îmbrățișeze aceeași viziune și să lucreze pentru realizarea ei. În același timp, ne reamintește tuturor că avem voie să visăm la un oraș mai bun și că aceste vise pot fi motorul schimbării.

Așadar, împărtășesc viziunea lui Dragos Schiopu. Și eu vreau un Ploiești european. Până când acest vis se va materializa, sperăm că inspirația și determinarea sa vor motiva pe toți cei care au puterea de a aduce schimbarea. În final, este voința și acțiunea noastră comună cea care va conduce la crearea orașului pe care ni-l dorim cu toții.

related posts