Acasa Administratie Ploiestiul ramane din nou fara caldura

Ploiestiul ramane din nou fara caldura

de Prahova Biz

Incepand cu azi dimineta, orasul Ploiesti a ramas din nou fara caldura si apa calda. Cei de la Termo Ploiesti au anuntat ieri ca va intra in reparatie cazanul cu apa fierbinte CAF 2 pentru eliminarea neetansetatilor.

Ca e vechi si peticit deja stie orice Ploiestean, asa ca problemele noi aparute nu sunt o surpriza pentru nimeni. Si totusi in plina iarna nu e deloc placut sa te trezesti ca ai caloriferele reci, mai ales ca astfel de repratii de obicei dureaza si nu sunt chestii de se repara in 2-3 ore.

Primarul orasului, Andrei Volosevici spune ca e vorba de o intrerupere de 10-12 ore, dar avem totusi destule motive sa ne indoim ca diseara vom avea caldura. Ca fara apa calda ne mai descurcam noi, probabil inca avem boilerele cumparate asta vara dar cu caldura in apartamente nu prea e asa usor de rezolvat. Mai ales in conditiile in care un aparat de aer conditionat nici nu face fata si cu siguranta aduce si costuri suplimentare, destul de mari la factura de energie electrica.

Daca lucrarile au inceput la 6 dimineata, cu putin noroc la ora 18:00 ar trebuii sa avem din nou caloriferele calde. Dar asta nu ramane decat de vazut. Ploiestenii sunt deja obisnuiti cu intreruperi ale acestor servicii care tin cel putin cateva zile daca nu si luni de zile cum a fost cazul in vara.

related posts

1 comentariu

Din nou fară căldură și apă caldă la Ploiești – Time News 27/12/2022 - 12:23

[…] via PrahovaBiz.ro […]

Comentariile sunt închise.