Acasa Administratie Taxe noi în 2019 pentru agenţii economici. Află care sunt

Taxe noi în 2019 pentru agenţii economici. Află care sunt

de Prahova Biz

Pentru cei care se indoiau cumva de schimbările anului 2019, ei bine putem spune că acesta a început cu o schimbare importantă. De fapt în acest început de an s-au mai introdus încă două noi taxe pentru agenții economici cu anumite activități. Bineînțeles că trebuie să specificăm faptul că aceste noi taxe se aplică doar pe raza municipiului Ploiești pentru acei agenți economici a căror activitate se încadrează în legea OG nr. / 2000 și HCL nr. 469/ 2015. Pentru aceștia s-a introdus taxa de avizare program și taxa avizare CAEN 9200.

Pentru cei ce nu știu legea mai sus specificată se adresează acelor agnti economici ce au domeniu de activitate jocurile de noroc. De altfel taxa de avizare program este în cuantum de 50 RON, iar taxa de avizare CAEN 9200 (jocuri de noroc) este de 10.000 lei pentru fiecare punct de lucru deținut. Ceea ce rămâne de reținut este faptul că aceste două taxe sunt valabile doar în zona Ploiești și nu în alte orașe sau zone ale țării.

Iar pentru cei ce sunt interesați să achite aceste două taxe trebuie să știe că adresa unde pot face acest lucru este următoarea:  cam :406, etaj:4, Sediul Petrom, P-ta Eroilor 1, la Compartiment Autorizaţii, Intrarea dinspre Camera de Comerţ. Programul de lucru cu publicul este de structurat astfel: marți și vineri de la orele – 8.30 și 11.00, iar miercuri și joi de la orele – 13.30 și 16.00.

De asemenea pentru cei ce își doresc să afle cât mai multe detalii despre aceste taxe o pot face la numărul de telefon 0244.51.66.99 int.254. Bineînțeles nu uitați să achitați din timp aceste taxe, căci nu se știe niciodată ce se mai poate schimbă peste noapte și ce alte legi pot apărea cu privire la acești agenți economici. Ba mai mult decât atât achitând aceste taxe nu veți mai avea parte nici de eventuale probleme, pe scurt le veți putea evita.

related posts