Acasa Afaceri Toamna aduce noi planuri de dezvoltare pentru compania Visual Fan din Brasov

Toamna aduce noi planuri de dezvoltare pentru compania Visual Fan din Brasov

de Prahova Biz

Asa cum ne-a obisnuit cu mult timp inainte compania ce detine brandul Allview ne capteaza in fiecare moment atentia asupra viitoarelor sale planuri de dezvoltare si crestere financiara. De aceasta data vorbim despre noile planuri de achizitionare a unei parti din capitalul social al unicului distribuitor al brandului japonez AKAI in Europa Centrala si de Est, fiind vorba despre compania Intervision Trading.

Ba mai mult decat atat noua tranzactie va putea fi finalizata in urma avizului obtinut din partea Consiliului Concurentei si asa cum am spus si mai devreme prin aceasta tranzactionare se doreste de fapt si de drept cresterea capacitatii de vanzare atat pe piata interna, cat si pe pietele externe. Iar daca va puneti intrebarea cine este compania Intervision Trading va putem spune ca aceasta a fost fondata in anul 1996, iar din anul 2009 este unicul distribuitor de echipamente japoneze AKAI in Europa Centrala si de Est.

Aceasta a avut o evolutie ascendenta in ultima perioada de 16 ani in ceea ce inseamna distributia de sisteme audio, astfel incat au putut inregistra anul trecut o cifra de afaceri de 7,42 milioane de euro, aproximativ 36,57 milioane de lei. Iar in ceea ce priveste profitul net pe care l-au avut acestia in anul 2020, acesta a fost in valoare de 1,20 milioane de euro ceea ce inseamna circa 5,94 milioane de lei.

Profitul fiind obtinut prin distribuirea echipamentelor brandului japonez atat in tara noastra, cat si in alte 8 tari din Europa Centrala si de Est, tari precum: Bulgaria, Cehia, Croatia, Grecia, Polonia, Slovacia, Slovenia, dar si Ungaria. Singura certitudine este faptul ca in perioada imediat urmatoare se va aproba avizul de catre Consiliului Concurentei pentru aceasta tranzactionare realizata de catre compania Visual Fan.

Prin urmare veniturile celor de la Allview vor avea parte de o crestere semnificativa pe o perioada lunga de timp si in acelasi timp produsele lor se vor distribui si pe pietele externe. De asemenea pe langa produsele celor de la Allview vor fi distribuite si produsele brandului japonez AKAI, produse precum amplificatoare, sisteme audio (home si auto), boxe active, boxe portabile cu Bluetooth, sisteme DJ si multe altele.

Totodata prin aceasta achizitie, compania Allview isi mentine nivelul de motivare ridicat pentru investitori. Avand in vedere ca se poate observa cresterea performantelor financiare, cat si derularea continua de majorari de capital cu scopul de a avea operatiuni periodice de capitalizare a profitului prin ceea ce inseamna distribuirea de actiuni gratuite si in acelasi timp majorari viitoare cu aport de capital.

related posts