Acasa Afaceri Actiunile companiei Visual Fan vor intra la tranzactionare pe piata AeRO

Actiunile companiei Visual Fan vor intra la tranzactionare pe piata AeRO

de Prahova Biz

Acțiunile companiei Visual Fan, deținătoarea brandului Allview, vor intra la tranzactionare pe piata AeRO. Ce inseamnă acest lucru? Mai exact toate acele acțiuni care corespund companiei românești de tehnologie infiintata in anul 2002 vor intra la tranzactionare pe segmentul de actiuni dedicat Sistemului Multilateral de Tranzactionare.

Acest lucru se va intampla pe data de 26 iulie anul curent. Mai mult decat atat pentru cei care nu sunt familiarizati cu denumirea companiei Visual Fan trebuie sa va amintim faptul ca aceasta este si detinatoarea cunoscutului brand romanesc Allview, brand pe care il cunoaste toata lumea, in special cei din Brasov.

De asemenea aceste actiuni ale companiei vor fi tranzactionate sub simbolul ALW. Inca de pe data de 23 aprilie 2021 se cunostea faptul ca aceste actiuni vor fi tranzactionate avand in vedere ca la aceasta data s-a incheiat un plasament privat. Plasament in cadrul caruia Visual Fan a atras investitori si investitii din piata de capital de peste 15,5 milioane de lei.

Prin urmare aceste actiuni au fost vandute catre cei 161 de investitori, mai exact 32 de investitori calificati si 129 de investitori retail. Numarul total de actiuni vandute a fost de aproximativ 111.100 actiuni, iar pretul pentru o singura actiune a fost de 140 lei.

De altfel aceasta capitalizare din vreme a companiei a dus la cresterea valoarii acesteia la peste 155,5 milioane de lei. Ba mai mult decat atat este cunoscut faptul ca atat listarea, cat si plasamentul privat au fost realizate si cu sprijinul celor de la TradeVille.

Evenimentul in cadrul caruia se vor tranzactiona actiunile la Bursa de Valori Bucuresti va fi transmis si LIVE pe toate canalele de social media ale BVB Facebook, YouTube si Linkedln, cu incepere de la ora 10.00. Bineinteles pentru cei care isi doresc sa afle cat mai multe informatii despre acest subiect puteti vedea aici.

related posts