Acasa Afaceri Zilele Biz 2023: viitorul business-ului Românesc în 5 zile pline de inspirație

Zilele Biz 2023: viitorul business-ului Românesc în 5 zile pline de inspirație

de Prahova Biz

Pentru o săptămână în luna noiembrie, Bucureștiul va deveni epicentrul inovației, antreprenoriatului și dezvoltării durabile, adunând laolaltă minte luminate din toate colțurile țării și din diverse domenii ale industriei. Zilele Biz, evenimentul anual care marchează de 22 de ani pulsul mediului de afaceri din România, își deschide porțile în perioada 20-24 noiembrie, la Biavati Events, pentru a oferi un spațiu de dezbatere, inspirație și conexiune.

Cu un portofoliu impresionant de peste 75 de speakeri, evenimentul promite să fie un tur de forță al ideilor inovatoare și al soluțiilor pragmatice pentru provocările cu care se confruntă mediul de afaceri românesc. Nu este vorba doar de un simplu schimb de cărți de vizită, ci de un dialog autentic între lideri, antreprenori, specialiști și vizionari.

Luni, 20 noiembrie: Ziua Antreprenorilor

Zilele Biz își deschid porțile cu o zi dedicată antreprenorilor, acei curajoși care îndrăznesc să viseze și să schimbe status quo-ul. Este o oportunitate unică pentru start-up-uri și IMM-uri de a învăța direct de la lideri consacrați, precum Dr. Wargha Enayati, Mircea Căpățînă și Cristina Bâtlan, care vor împărtăși din experiența lor vastă în cadrul unui format inspirat din show-ul de succes „Imperiul Leilor”. Ziua este un adevărat maraton de cunoștințe și inspirație, cu speakeri precum Sebastian Burduja, Ministrul Energiei, și Ömer Tetik, CEO-ul Băncii Transilvania.

Marți, 21 noiembrie: Ziua Inovației

A doua zi este dedicată inovației, un domeniu în care România a făcut pași importanți în ultimii ani. Cu investiții crescânde în cercetare și dezvoltare, companiile prezente la Zilele Biz își propun să împărtășească lecții valoroase despre cum să monetizezi tendințele, să stimulezi creșterea și să reinvestești inteligent în afacerea ta. Printre vorbitorii zilei se numără Emmet King, de la D3 Cyber & Transylvania Angels Network, și Gabriela Stănică, de la Carrefour România, care vor arăta cum inovația poate transforma nu doar afacerile, ci și societatea.

Miercuri, 22 noiembrie: Ziua Managementului

A treia zi a festivalului aduce în prim plan liderii și managerii care modelează viitorul afacerilor în România. De la antreprenori la top manageri și sportivi de performanță, speakerii zilei vor vorbi despre cum să creăm obiceiuri care ne apropie de obiectivele noastre pe termen lung și cum un mindset orientat spre succes poate transforma atât planul profesional, cât și pe cel personal. Tudor Manea, de la eMAG, și Daniel Mischie, de la City Grill, sunt doar câțiva dintre liderii care vor urca pe scenă în această zi.

Joi, 23 noiembrie: Ziua Profesioniștilor din Media & Marketing

Penultima zi a festivalului este dedicată lumii dinamice a media și marketingului. Într-o eră dominată de transformări digitale rapide și de schimbări în comportamentul consumatorilor, brandurile sunt nevoite să se adapteze și să inoveze constant. Speakeri precum Cabral Ibacka, Andreea Raicu și Adrian Despot vor oferi un insight prețios în culisele industriei și vor prezenta tendințele care vor modela campaniile de succes în 2024.

Vineri, 24 noiembrie: Ziua de Sustenabilitate & CSR

Ultima zi a Zilele Biz este dedicată sustenabilității și responsabilității sociale, două domenii care au câștigat teren semnificativ în agenda corporativă în ultimii ani. Speakeri reprezentând companii-model în bune practici vor oferi inspirație și soluții pentru o gamă largă de profesioniști, arătând că business-ul responsabil nu este doar posibil, ci și profitabil.

Zilelel Biz, un eveniment de neratat

Zilele Biz 2023 se anunță a fi un eveniment memorabil, un loc de întâlnire pentru cei mai buni și mai luminați minte din business-ul românesc. Cu un program bogat și diversificat, participanții vor avea ocazia să se conecteze, să învețe și să se inspire, contribuind astfel la conturarea viitorului mediului de afaceri din România.

related posts