Acasa Evenimente Ziua Mondială a Zăpezii. Prahovenii invitații pe pârtiile din Azuga și Bușteni sa pe

Ziua Mondială a Zăpezii. Prahovenii invitații pe pârtiile din Azuga și Bușteni sa pe

de Prahova Biz

Pe data de 20 ianuarie, Ziua Mondială a Zăpezii va fi celebrată și de către două stațiuni din Prahova, este vorba de Bușteni și Azuga unde oamenii sunt invitați pe pârtie pentru a beneficia de diferite activității și servicii gratuite.

Evenimentul a fost inițiat de Federația Internațională de Schi și are scopul principal de a încuraja practicarea sporturilor de iarnă de către copii și adulți. Schiul este în mod special promovat și pus la loc de cinste dar și alte activității din aer liber. Să nu uităm că avem niște campioni la Bob anul acesta.

În cadrul evenimentului vor fi oferite lecții de schi și snowboard pentru copii, iar acestea sunt ținute de către instructori profesionisiti. De asemenea se va asigura pentru copii și transport pe cablu, echipament și multe alte surprize. Deci este un eveniment pe care este păcat să îl ratați, mai ales că nu mai sunt decât câteva zile până la weekend și implicit până la acest eveniment.

Cei care vor să se bucure de aceste activități sunt așteptați pe pârtia Kalinderu din Bușteni și pe pârtia Sorica din Azuga.

related posts