Acasa Sport Patru jucatori au semnat contractele cu FC Petrolul

Patru jucatori au semnat contractele cu FC Petrolul

de Prahova Biz

Patru tineri jucători sosiți în iarnă au semnat în sfârșit angajamentele cu FC Petrolul. Astfel, Robert Moldoveanu, Florin Borţa, Ianoş Brînză și Alexandru Stoica vor jocă până la finalul actualului sezon în cadrul PC Fetrolul la categoria de vârstă „U 21”.

Robert Moldoveanu are 19 ani și 1.79 metri înălțime, a jucat la Dinamo Bucureşti, având 14 prezenţe şi un gol marcat în actuală ediţie a Ligii I. Jucător de profil ofensiv, Moldoveanu evoluează fie că vârf de atac, fie în bandă, fiind şi un obişnuit al loturilor naţionale de juniori. În afară de Dinamo, Moldoveanu a mai jucat şi pentru FC Braşov, în eşalonul secund.

Florin Borţa are 19 ani și 1.75 metri înălțime, a jucat la CS Universitatea Craiova, el evoluând pe postul de fundaş dreapta. Borţa are trei prezenţe în ediţia în curs a Ligii I şi o selecţie în echipa naţională U21, pentru care a debutat, în luna septembrie a anului trecut, în jocul din deplasare contra Portugaliei.

Ianoş Brînză are 20 ani, 1.88 metri inaaltime și este născut la Chişînău, având şi cetăţenie română. Tânărul portar şi-a început carieră la Dacia Chişînău, iar în România a ajuns, mai întâi, la Politehnică Iaşi, pentru că, din 2017, să treacă la FC Botoşani. În ultima etapă a sezonului trecut, Brînză şi-a făcut debutul în primul eşalon, în partida cu Gaz Metan Mediaş, pentru că, în actuală stagiune, să mai apară de două ori între buturile formaţiei botoşănene. El are, de asemenea, şi o selecţie pentru naţionala U21 a Republicii Moldova, pentru care a bifat 90 de minute într-un joc amical disputat, în vara anului trecut, contra Armeniei.

Alexandru Stoica are 21 ani, 1.81 metri înălțime și a jucat la Viitorul Constanţa, aflându-se în lotul primei echipe în sezonul de toamnă al Ligii I. Mijlocaş de bandă stânga, Stoica a mai jucat la AȘA Tg. Mureş şi Dunărea Călăraşi, cu cea din urmă echipă reuşind să promoveze în primul eşalon.

related posts