Acasa Administratie 7 angajați din cadrul Electrica Furnizare Ploiești au fost testați pozitiv COVID 19

7 angajați din cadrul Electrica Furnizare Ploiești au fost testați pozitiv COVID 19

de Prahova Biz

COVID 19 nu iartă pe nimeni, indiferent de locul de muncă pe care îl avem, mai ales interacțiunile cu alte persoane străine sunt cele mai grave situații în care ne-am putea afla. Recent, în urma unor analize, 7 dintre angajații Electrica Furnizare Ploiești au fost testați pozitiv cu virusul COVID 19. Potrivit informațiilor, o salariată s-a îmbolnăvit și ulterior virusul s-a extins și la alți angajați din firmă.

Cazurile de COVID în cadrul Electrica Furnizare Ploiești de pe strada Gheorghe Doja începeau să se înmulțească treptat în rândul angajaților motiv pentru care DSP Prahova a închis sediul și a făcut 36 de analize medicale persoanelor care lucrau la casieria Electrica. De asemenea, persoanele care au fost testate pozitiv au avut parte și de analize gratuite pentru familii și persoanele care au intrat în contact cu ele, fiind izolate la domiciliu.

Cazurile de COVID 19 cresc în fiecare zi la nivel global și național, având peste 198 de cazuri noi în România în ultimele 24 de ore, ceea ce reprezintă un bilanț total de 17.585 de cazuri. 15 mai 2020 a reprezentat o zi importantă pentru românii care abia au așteptat să iasă din casă, însă cei mai mulți dintre ei nu s-au gândit cât de mult s-ar putea expune la virusul COVID 19. Străzile s-au aglomerat din nou de mașini iar pe trotuare circulă oameni unul lângă celălalt fiind mai mulți ca niciodată, se pare că nimeni nu mai ține cont de problemele cauzate de noul tip de virus prezent pe întreaga planetă.

Ceea ce s-a întâmplat în cazul Electrica Furnizare Ploiești reprezintă o bună lecție pentru alte companii care ar trebui să țină cont de sfaturile și reglementările noi din punct de vedere al protecției  angajaților. Atât panoul de sticlă cât și purtarea obligatorie a măștii rămân în vigoare.

La momentul de față trecem printr-o perioadă grea și cea mai recomandată modalitate este izolarea. Este recomandat ca facturile să se plătească online iar comanda alimentelor să se efectueze prin intermediul firmelor specializate care respectă prevederile COVID 19 din punct de vedere al livrărilor. 

related posts