Acasa Afaceri Aparatul dentar din safir – foarte usor de purtat, cu rezultate remarcabile!

Aparatul dentar din safir – foarte usor de purtat, cu rezultate remarcabile!

de Prahova Biz

Ti s-a recomandat sa porti aparat dentar, dar designul oferit de modelele metalice nu iti este pe plac? Esti in cautarea unui dispozitiv care sa fie cat mai putin vizibil si sa iti ofere un aspect placut? Aparatul din safir poate fi o alegere inspirata, indeplinind eficient toate conditiile functionale si estetice.

Daca in alte perioade, aparatul cu bracketi metalici era cel mai utilizat in corectarea pozitiei dintilor, in prezent, versatilitatea materialelor si a tehnicilor de montare a oferit posibilitatea chiar si celor mai pretentiosi sa poarte un dispozitiv ortodontic pentru a-si rezolva problemele dentare. Astfel, aparatul cu bracketi transparenti din cristale de safir reprezinta o optiune excelenta atunci cand tii intr-o mare masura si la aspectul estetic.

Dispozitive moderne deosebit de eficiente

La fel ca aparatele metalice, si cele din safir de la www.dentalexcellence.ro te vor ajuta sa iti imbunatatesti sanatatea orala. Vei putea corecta pozitia dintilor si a spatiilor interdentare inestetice, iti vei imbunatati dictia si iti vei recapata increderea in sine odata cu alinierea perfecta a danturii. De asemenea, rezultatele obtinute dupa purtarea unui aparat dentar vor contribui si la imbunatatirea procesului de digestie, masticatia fiind efectuata optim.

Apeleaza la un aparat ortodontic din safir atunci cand te confrunti cu situatii, precum:

  • Dintii sunt inghesuiti sau au crescut intr-un unghi diferit fata de cel normal;
  • Auzi un sunet in zona articulatiei atunci cand mesteci;
  • Dintii „calca” stramb;
  • Iti musti obrazul sau iti atingi bolta palatina in mod constant;
  • Intampini dificultati la masticatie din cauza dintilor;
  • Aspectul estetic trebuie imbunatatit.
aparat dentar

Design elegant, materiale de top

Un aparat dentar din safir este caracterizat printr-un design modern de exceptie. Bracketii transparenti, realizati din cristal de safir, sunt aproape invizibili atunci cand sunt purtati. Ori de cate ori vei conversa cu cineva, nu vei mai suferi de complexul aparatului ortodontic, acesta adaugand un plus de sarm tinutei tale.

Materialul folosit este unul din categoria de elita, care vine in sprijinul tuturor celor care nu doresc sa se afiseze cu un dispozitiv dentar metalic. Asadar, daca pana acum ai amanat fixarea unui aparat pentru indreptarea dintilor din motive estetice, in prezent nu mai ai aceasta scuza, dispozitivul cu bracketi din safir fiind foarte putin vizibil.

Aparatul din safir se poate aplica pacientilor de orice varsta, indiferent de afectiunile de care sufera. Este foarte usor de purtat, deoarece este realizat din materiale cu o textura fina, care nu creeaza disconfort. Ligaturile elastice care fac conexiunea dintre arc si bracket se schimba usor, iar bracketii nu isi modifica culoarea pe parcursul tratamentului, ramanand incolori. Indiferent de alimentele consumate, acestia nu se vor pata si nu vor capata un aspect inestetic.

Rezultate remarcabile

Acest tip de aparat dentar face parte din categoria dispozitivelor care nu afecteaza imaginea purtatorului. Pretul este mai redus decat in cazul aparatelor dentare fara bracketi, dar mai ridicat decat in cazul aparatelor cu bracketi metalici. Rezultatele obtinute in urma tratamentului cu acest tip de aparat sunt remarcabile, calitatea materialelor contribuind la rezolvarea unor cazuri dintre cele mai complexe.

Echipa de medici specialisti ortodonti, cu experienta de peste 11 ani in domeniu, va personaliza tratamentul ortodontic in functie de nevoile tale, pentru ca succesul sa fie garantat. Cu un portofoliu de peste 1.000 de tratamente ortodontice, ai siguranta ca fiecare etapa este atent monitorizata, iar rezultatul final este unul spectaculos.

Apeleaza la un aparat dentar din safir si aliniaza-ti corespunzator dintii, pentru un aspect impecabil! Cristalele transparente nu iti vor periclita in niciun fel viata sociala.

related posts