Acasa Afaceri DADA TV, cel mai nou produs in materie de televiziune online

DADA TV, cel mai nou produs in materie de televiziune online

de Prahova Biz

Utilizand tehnologie de ultima generatie, 4 K, dar si oameni care au facut performanta in televiziune, DADA TV este cel mai nou produs in materie de televiziune online si cu buni cunoscatori in domeniile pe care le abordeaza. Din echipa DADA TV fac parte Claudius Dociu (producator general), Marius Daniel (coordoneaza partea tehnica), Denisa Dumitrescu (jurnalist cu experienta) si Andi Enache (fondator al platformei Ploiestii.ro).

Pe langa acestia se mai adauga si alti realizatori cu experienta, printre care amintim de Florin Fratila (directorul publicatiei campinene “Oglinda de azi”), Daniel Costache (prezentator tv), Marian Dima (comentator sportiv), Daniel Lazar (jurnalist cu experienta).

De asemenea mai adaugam: Marius Marinescu (director ziar “Ploiestii”), Alina Maer (cronicar de teatru), Ana Maria Demetrescu (nutritionist), Irina Vasile (profesoara), Codrut Constantinescu (scriitor), dar si parintele dr. Claudiu Bazavan. Publicul care isi doreste altceva si este putin mai pretentios poate sa urmareasca oricand programe de calitate, acestea fiind disponibile 24 din 24 in mediul online, pe Facebook, pe pagina Ploiestii, pe YouTube, pe Ploiestii Channel.

„Astfel programele noastre pot fi urmarite de catre cei interesati, din orice punct geografic cu acces la internet, oricand doresc. Poti vedea ce te intereseaza cand ai timpul necesar, poti pune pauza si relua mai tarziu vizionarea, poti revedea ce ti-a placut de cate ori vrei, altfel spus, tu decizi ce si cand vrei sa vezi.

Punem, asadar, accentul pe publicul nostru, caruia ne straduim sa ii oferim o experienta de nota 10 din toate punctele de vedere: imagine, sunet, continut. Iar publicul isi poate spune la randul sau opinia, online-ul oferindu-ne interactivitate la un nivel pe care televiziunea clasica este incapabila sa-l asigure.

Ori, sa dam cuvantul publicului este de fapt ceea ce ne-am propus de la bun inceput, intrucat am gandit acest proiect drept o tribuna pentru toti cei care vor sa construiasca in comunitate, ca o alternativa la programele care isi propun sa prezinte doar aspectele negative, sa incurajeze vrajba intre anumite categorii, sa darame fara a pune nimic în loc.

In opozitie cu acestea, vrem sa impunem niste standarde de calitate – girate si de Filiala Prahova a Uniunii Ziaristilor Profesionisti din Romania, care sustine acest proiect – si sa promovam demersurile pozitive din comunitate, ca o continuare fireasca a ceea ce am facut prin platforma Ploiestii.ro inca de la infiintarea ei. Sloganul nostru, Stii ce zic! este elocvent.

Noi suntem convinsi ca publicul nostru stie despre ce vorbim si ca impartasim si noi, realizatorii, dar si cei care ne urmaresc, aceleasi valori. Daca, asadar, va regasiti printre cei care vor sa vada cum comunitatea se dezvolta si oamenii (re)descopera bucuria vietii, alaturati-va proiectului nostru! DADA TV este mai mult decat o televiziune, este o stare de spirit, o invitatie la implicare, o provocare pentru fiecare! ”, declara Claudius Dociu, producator general DADA TV.

related posts