Acasa Afaceri Cheile sunt capricioase. Du-le la un atelier de lacatuserie si asigura-te ca sunt OK. Chei OK!

Cheile sunt capricioase. Du-le la un atelier de lacatuserie si asigura-te ca sunt OK. Chei OK!

de Prahova Biz

Te poti trezi in foarte multe situatii cand o sa ai nevoie de un lacatus priceput, incuietorile – fie ca sunt de la spatiul de locuit sau de la masina – fiind printre cele mai utilizate mecanisme din rutina cotidiana. Deschidem si inchidem usi cu regularitate, pornim masina cel putin de doua ori pe zi si desi cheile nu sunt bunuri de larg consum care sa necesite intretinere speciala sau o reinnoire frecventa a stocului, exista cateva situatii cand fiecare dintre noi trebuie sa apeleze la unmagazin de facut chei si de „desfacut” situatii complicate cauzate de chei sau de lipsa acestora.

Cand ai nevoie de un magazin de chei si manopere conexe

Exista o anumita dependenta fata de cheile care ne asigura acces la toate lucrurile importante pentru noi, de aceea este foarte important sa ai la cine apela atunci cand ai nevoie de o copie de rezerva a unei chei, cartele de interfon ori tag, a unei telecomenzi de bariera, garaj sau poarta, sau cand o copie nu te mai ajuta la nimic si se impune o manopera extrema, precum schimbarea unui butuc sau a yalei, deblocarea usii auto ori a locuintei, respectiv reparatia contactului masinii.

Astfel:

*Poate copilul a ajuns la varsta scolara si are nevoie de propria cartela de interfon si de propria cheie pentru a intra in casa;

*Poate ti s-au deteriorat cheia, din cauza utilizarii agresive, sau cartela, codul de bare dand erori la citire;

*Poate ti-ai pierdut cheia, tagul sau cartela, iar tu esti suficient de prevazator incat sa-ti fi facut copii, dar nu si sa le tii la indemana;

*Poate ai incercat fara succes sa intri in masina blocata sau in locuinta si ai nevoie de cineva care sa vorbeasca exact pe limba „broastei” care iti refuza accesul;

*Poate nu se invarte cheia in contact, dar acele ceasului de invart si tu intarzii la serviciu.

De ce conteaza un atelier de lacatuserie cu reputatie

Cu cat atelierul de lacatuserie la care apelezi are o reputatie mai solida, cu atat mai mult te poti    baza pe calitatea oricarei manopere, datorita experientei si profesionalismului care l-au ajutat sa reziste in bransa si sa acumuleze suficiente cunostinte incat sa poata executa orice sarcina.

De exemplu, in ceea ce priveste cheile pentru masina, acesta va putea realiza o dublura atat prin copiere, noua cheie urmand sa aiba acelasi cod de identificare ca cea veche, cat si prin programare, metoda care presupune, odata cu adaptarea unei chei noi, eliminarea din memoria masinii a informatiilor celei vechi, recomandabila ca masura de siguranta, pentru a nu putea fi utilizata de un „norocos” in situatia in care aceasta a fost pierduta. De asemenea, un atelier de copiat chei cu experienta poate realiza un duplicat doar in baza butucului si iti va garanta securitatea sistemului de deschidere si/sau pornire a oricarui autovehicul, pentru a nu da erori care ar putea fi exploatate de persoane straine.

In ceea ce priveste multiplicarea cartelelor de interfon, un magazin de chei profesionist se va descurca la fel de bine si cu cele tip tag, numite si tag de acces sau tag de proximitate, si cu modelele cu cod de bare, ca, de altfel, cu orice cheie. O asemenea plaja generoasa de manopere are in Ploiesti CHEI OK, atelier dotat de aparatura moderna si tehnicieni capabili sa multiplice chei noi, chei vechi, chei plane, chei cu amprenta, chei fluture sau chei atipice, de la casa, birou, masina, garaj, chei de lacat, chei normale de broasca, cartele de acces in bloc si orice alt model ai detine. Plusam si cu posibilitatea de a-ti tranforma cu promptitudine modelul fix intr-unul pliabil, oferindu-ti un mod mai elegant de a-ti pastra cheia si, in acelasi timp, mai sigur, deoarece facand parte dintr-un manunchi simpla purtare in buzunar supune o cheie la o actiune pasiva de uzura, eliminata prin inserarea intr-o teaca speciala.

Longevitatea, cea mai buna recomandare

CHEI OK este atelierul de lacatuserie cu cea mai vasta experienta in domeniu din Ploiesti, depasind deja de mult pragul de 100.000 de duplicari, la care se adauga nenumarate salvari de situatie constand in remedieri de contacte auto sau deblocari de usi.

Astfel, nu e doar lauda cand spunem ca:

*Realizam copii dupa chei pentru orice usa de acces in locuinta, respectiv autovehicul, fie ca este vorba despre un autoturism, un camion, o motocicleta, rulota sau chiar barca;

*Frezam/programam orice cheie, de cele mai multe ori, pe loc, pentru ca avem permanent pe stoc toate sabloanele;

*Intervenim, in caz de urgenta, la fata locului pentru deblocarea masinii si reconstituirea cheii.

Suntem atat de increzatori in rezultatul muncii noastre, incat, in ceea ce priveste multiplicarea cheilor, oferim o garantie de 90 de zile pentru cele copiate si de 60 de zile pentru cele reparate. Asta, mai mult pentru linistea ta, fiindca pana acum nu ne-a fost pusa niciodata la indoiala munca.

related posts