Acasa Afaceri Compania Allview prezenta in cadrul programului national “Rabla pentru electrocasnice”

Compania Allview prezenta in cadrul programului national “Rabla pentru electrocasnice”

de Prahova Biz

Cum perspectiva programului national “Rabla pentru electrocasnice” este aceea de a incuraja romanii sa-si inlocuiasca electrocasnicele vechi cu alte produse noi, nici compania Allview nu putea lipsi din cadrul acestui program. In mare parte, dupa cum stiti statul roman s-a angajat sa ofere vouchere in schimbul produselor vechi, vouchere care vin in sprijinul proprietarilor cu diverse discounturi semnificative la produse precum – televizoare, laptopuri, tablete, dar si alte electrocasnice.

De altfel aceste vouchere obtinute prin inscrierea pe platforma guvernamentala pot fi utilizate in cadrul magazinelor participante la program. Printre companiile participante se numara si Allview care pune la dispozitia tuturor clientilor diferite modele de televizoare, laptopuri si tablete, produse pe care le puteti achizitiona prin intermediul magazinelor partenere dintre care amintim de – Altex, eMAG, Flanco, Dedeman, Cora.

Iar pentru acei utilizatori care sunt interesati de specificatiile produselor oferite de catre compania Allview pot afla mai multe detalii de pe site-ul www.allview.ro, dar si de pe site-urile partenerilor sau din magazinele fizice. Totodata in cadrul acestui program puteti gasi smart TV-urile din gama ePlay (modelele HD, Full HD, 4k HDR10) acestea fiind prevazute cu sistem de operare Android TV fiind compatibile cu Google Assistant, si avand aplicatii preinstalate.

In privinta tabletelor si notebook-urilor acestea sunt extrem de cautate in aceasta perioada iar Allview ofera modele care au parte de toate functionalitatile de care au nevoie, dar si un design modern si ergonomic. Unul dintre aceste deviceuri este Allbook I, acesta fiind echipat cu procesor Intel Core i3 din a 10-a generatie, display IPS Full HD anti-glare, sistem performant de ventilatie dar si multe alte caracteristici importante. Tot aici trebuie sa intregram si Allbook J, dar si Allbook H.

Allbook J vine la pachet cu un procesor Intel J4125 Quad-Core cu o frecventa standard de 2.0 GHz, astfel incat sa ofere echilibrul perfect intre performanta, experienta fluida in multitasking si consum redus de energie. Allbook H are parte de un ecran IPS Full HD de 15,6”, in format 16/9 si care ofera o experienta de vizualizare wide-angle, de 178 grade, dar si imagini clare, detaliate si care au culori naturale.

Cat despre tableta Viva H1003 LTE PRO/1 si PRO/3 aceasta are parte de un display generos de 10,1”, conectivitate 4G, sistem de operare Android 10, procesor Octa Core, dar si o baterie de 6000mAh. Asadar pentru cei interesati si dornici sa intre in programul “Rabla pentru electrocasnice”, pentru produsele noi puteti afla mai multe detalii de pe www.allview.ro.

related posts