Acasa Editorial Vizitează virtual Universitatea Petrol-Gaze din Ploiești

Vizitează virtual Universitatea Petrol-Gaze din Ploiești

de Prahova Biz

Un proiect al studenților de la specializarea Informatică, anul II, din cadrul Facultății de Litere și Științe, oferă posibilitatea de a face un tur virtual al Universității Petrol-Gaze din Ploiești si, în special, al laboratoarelor și sălilor de informatică din cadrul departamentului de Informatică, Tehnologia Informației, Matematică și Fizică (ITIMF), Facultatea de Litere și Științe.

Cei 5 studenți, care au realizat proiectul, au pornit de la ideea că elevii de clasa a XII-a, care sunt în căutarea facultății potrivite au acum posibilitatea nu doar să citească despre oferta educațională sau despre dotările facultății, dar acum pot vizita în mod virtual și laboratoarele sau sălile de clasă.

Proiectul realizat de către Ionuț Furtună, Filip Oprișan, Cristian Dima, Florin Grigore și Alexandru Dinu este un proiect îndrăzneț, care are aplicabilitate în multe alte domenii, iar noi suntem siguri că există un potențial de business în proiectul lor, motiv pentru care sperăm să nu se oprească cu el aici și să îl dezvolte în continuare pentru a putea fi transformat chiar într-o afacere de succes. Zona de proiecte imobiliare cu siguranță ar fi interesată de așa ceva, dar mai sunt și alte câteva industrii în care un astfel de proiect cu siguranță aduce valoare.

La final, vă invităm să dați click aici pentru a putea face turul virtual al Universității Petrol și Gaze Ploiești și sperăm că în curând se vor adăuga și noi locații, cum ar fi sala de sport sau laboratoarele celor de la facultățile de inginerie. De asemenea, le urăm mult succes în continuare celor 5 studenți și așteptăm și alte proiecte interesante pe adresa redacției.

related posts