Acasa Afaceri Investitie de 500.000 de euro la Ploiesti

Investitie de 500.000 de euro la Ploiesti

de Prahova Biz

Reteaua Dr. Leahu va deschide o clinica la Ploiesti, o astfel de investitie ridicandu-se la suma de 500.000 de euro. Conform informatiilor lansate de catre profit.ro in weekend se va deschide la Ploiesti o clinica stomatologica care apartine retelei Dr. Leahu.

De asemenea acest lucru a fost speculat cu mult timp inainte, ba mai mult decat atat se spune ca pana la sfarsitul primei jumatati a acestui an, aceasta companie va realiza cea mai mare investitie de pana acum, avand in vedere clinica de la Ploiesti, dar si spitalul cu acelasi profil de la Cluj. Toata aceasta investitie reprezinta suma de 1,5 milioane de euro.

Totodata conform surselor se mai spune ca acestea nu vor fi singurele investitii din acest an, ci din contra aceasta retea se va extinde treptat urmand sa se lansese in jur de 20 noi clinici in urmatorii cinci ani. Aceasta nou extindere nu se rezuma doar la centrele dentare proprii, ci si la incheierea de noi parteneriate cu alti jucatori de pe aceasta piata.

Trebuie precizat faptul ca investitia ce reprezinta realizarea spitalului de la Cluj-Napoca este realizata prin credite bancare, dar si majorarea de capital care a fost atrasa anul trecut, dupa implicarea celor de la Morphosis (acesta fiind un fond de investitii care se axeaza mai mult pe companii mici si mijlocii cu specific romanesc). In ceea ce priveste spitalul acesta va avea un bloc operator, centru de radiologie dentara, laborator de tehnica dentara si bineinteles si o zona care va fi exclusiv dedicata copiilor.

In cazul investitiei de la Ploiesti aceasta se ridica la circa 500.000 euro , iar finantarea este asigurata de o buna parte cu fonduri care au fost atrase de la Morphosis, la care se mai se mai adauga si contributia unui partener local. Anul trecut Dr. Leahu a deschis si prima clinica de stomatologie din strainatate, mai exact la Londra. Iar in 2019 cifra de afaceri pe care au avut-o clinicile Leahu a fost de peste 50 milioane de lei, iar in cazul anului trecut cifrele aratau o crestere de sub 10%.

Ba mai mult decat atat in anul 2020 aceasta retea a avut parte de aproximativ 15.000 de pacienmti unici. Reteaua de clinici stomatologice a fost infintata in anul 2011 de catre dr. Ionut Leahu, specialist in implantologie dentara, iar in prezent compania are peste 100 de cabinete, in cele peste 13 clinici care au fost deschise in Bucuresti, Pitesti, Timisoara, Iasi, Sibiu, Constanta, Oradea, Turda si Londra, avand peste 370 de angajati.

related posts