Acasa Monden „Generația lui John” își nominalizează „Invitatul anului 2019”. Află când?

„Generația lui John” își nominalizează „Invitatul anului 2019”. Află când?

de Prahova Biz

John Cristea, prezentatorul emisiunii „Generația lui John” te invită pe data de 18 decembrie, anul curent, să iei parte la Gala Invitatul anului 2019 „Generația lui John”. Acest eveniment se va desfășura în cadrul mall-ului Ploiești Shopping City ca în fiecare an. De altfel toți invitații care au luat parte de-a lungul anului în cadrul emisiunii „Generația lui John” sunt nominalizați pe generatialuijohn.ro și vă așteaptă să le acordați votul de încredere. Mai multe detalii găsiți pe pagina de Facebook, Instagram a emisiunii, dar și pe site-ul generatialuijohn.ro. Ba mai mult decât atât fanii, cunoștințele, dar și apropiații celor nominalizați îi pot vota în fiecare zi până pe data de 18 decembrie.

Un lucru foarte important de reținut este acela că cei care vor să voteze își pot acorda votul unei singure persoane de-a lungul unei zile. Mai exact pe parcursul unei zile se poate vota doar o singură dată și doar o singură persoană. Printre invitații prezenți la emisiune de-a lungul anului s-au aflat creatori de modă, dansatori, vloggeri, floriști, fotografi, fondatori de proiecte online și offline, voluntari, scriitori, make-up artiști, debateri, profesori, elevi și mulți alții. Iar printre cei mai cunoscuți se numără Toma Agatha (artist local), Cristina Almășan (vlogger), Corina Popa (fondator „Școala de gramatică”), Ana Nedelcu (președinte FJT Prahova), Ciprian Dafinescu (vlogger ploieștean), dar și Iulian Șerban (ultramaratonist).

De asemenea tot în cadrul evenimentului Gala Invitatul anului 2019 „Generația lui John” părinții copiilor de gimnaziu pot aplica pentru Bursa Generația lui John. Această bursă a ajuns deja la cel de-al treilea an consecutiv în care părinții pot aplica, iar unul dintre copii se va bucura de aceasta. Cu alte cuvinte Bursa Generația lui John este în valoare de peste 10.000 de euro și este în colaborare cu Școala Internațională Spectrum Ploiești.

Prin urmare bursa constă în 4 ani de școlarizare în sistem privat pentru un elev de gimnaziu. Așadar prezentatorul emisiunii „Generația lui John”, John Cristea te invită să-ți votezi favoriții și de asemenea pe data de 18 decembrie te invită să iei parte la evenimentul Gala Invitatul anului 2019 „Generația lui John” din cadrul mall Ploiești Shopping City.

related posts