Acasa Social O mana de ajutor pentru copiii cu dizabilitati – Asociatia “Terapii miraculoase – sperante pentru viitor”

O mana de ajutor pentru copiii cu dizabilitati – Asociatia “Terapii miraculoase – sperante pentru viitor”

de Prahova Biz

Se spune ca atat timp cat exista daruire, devotament si pasiune in ceea ce faci poti muta muntii din loc – asta de cele mai multe ori se intampla si in cazul asociatiilor, care au drept scop ajutorarea micutilor cu diverse nevoi speciale. O astfel de asociatie care se dedica acelor copii cu dizabilitati este si asociatia “Terapii miraculoase – sperante pentru viitor”.

De asemenea in cadrul acestei asociatii copii beneficiaza atat de o gama variata de activitati, dar si de terapii care sa le indulceasca existenta si copilaria. Printre activitatile cela mai des intalnite se numara spectacolele de teatru, cursurile de arta, cursurile de dans, de echitatie, dar si terapii printre care masaj terapeutic, dar si de relaxare, reflexoterapie, detoxifiere, gimnastica mediacala, kinetoterapie, dar si alte terapii sustinute de catre profesionisti si care sunt dedicate in mare masura celor mici.

Si pentru ca orice minune are nevoie de sprijin din partea oamenilor cu suflet mare si asociatia “Terapii miraculoase – sperante pentru viitor” are nevoie de ajutor din partea acestor oameni darnici. Ba mai mult decat atat, specialistii din cadrul asociatiei au precizat:

“Suntem o asociatie unde asiguram terapii complementare copiilor cu dizabilitati: sindom down, retard, autism, adhd, asperger. Dorinta noastra este de a putea asigura terapiile necesare copiilor fara posibilitati materiale, in mod gratuit, dar pentru acest lucru, avem nevoie de sponsorizari. Orice donatie, sponsorizare este binevenita. Un copil cu nevoi speciale fara terapii complementare inseamna inrautatirea situatiei lui si recuperarea este mai anevoioasa. Sunt multi copii in asteptarea unor sponsorizari… ne dorim sa ajutam cat mai multi copii…. avem nevoie de bani si pentru materiale didactice, scaune, masute, dulapuri, aer conditionat, centrala termica, produse de curatenie, si multe altele… De aceea speram ca putin cate putin sa reusim sa continuam planul nostru frumos. Si sa nu uitam sa intindem intotdeauna o mana celor mai putin norocosi decat noi.”

Asociatia isi desfasoara activitatea in zona centrala a orasului Ploiesti, iar spatial amenajat este de 624 mp, dintre care 220 mp construiti, astfel incat copiii sa aiba parte de toate conditiile pentru desfasurarea diferitelor activitati si terapii. De altfel copii pot beneficia de terapii si activitati pe tot parcursul anului, chair si in vacantele scolare. Sediul asociatiei noastre se afla pe strada Transilvaniei, nr. 16 (vis-a vis de Tipografie). Pentru cei interesati si dornici sa ne ajute pot gasi mai multe informatii pe site-ul nostru terapii-miraculoase.ro, dar si pe pagina de facebook: Terapii Miraculoase, Miracol Therapy..

related posts