Acasa Afaceri Visual Fan, detinatorul brandului Allview, va intra pe bursa

Visual Fan, detinatorul brandului Allview, va intra pe bursa

de Prahova Biz

Compania Visual Fan din Brasov cea care produce gadgeturi sub marca Allview va intra la cota Bursei de Valori din Bucuresti pe parcursul acestui an. Toate acestea fiind declarate intr-un interviu de catre Lucian Peticila, actionarul majoritar al companiei.

De asemenea acesta precizeaza ca banii atrasi care vor veni de la viitorii investitori vor fi investiti si utilizati in dezvoltarea de noi produse, dar si a unor linii noi de business. Prezent pe piata inca din anul 2004, brandul Allview operand in prezent si pe piata de IT&C din Polonia, Bulgaria, Germania, Ungaria, Spania, Olanda, Moldova, Republica Ceha, Malta, Grecia, Lituania, Letonia si Estonia.

Iar dupa cum prea bine stiti, aceasta companie comercializeaza atat telefoane mobile, cat si ceasuri inteligente, laptopuri, tablete si televizoare inteligente. Potrivit celor de la termene.ro compania Visual Fan este controlata in proportie de 92% de catre Florentin Lucian Peticila, 5% Manuela Peticila si 3% de catre Camelia Stefania Cotuna.

De altfel in anul 2019, conform celor mai noi date, aceasta companie a avut o cifra de afaceri de 86,4 milioane de lei si un profit net de 1,8 milioane lei, cu sprijinul celor 80 de angajati.

related posts