Acasa Sport Ștefeștiul scos din Superligă de către AJF Prahova

Ștefeștiul scos din Superligă de către AJF Prahova

de Prahova Biz

Ieri, în cadrul ședinței Comisiei de Disciplină a Asociației Județene de Fotbal Prahova în urma violențelor petrecute în weekend-ul trecut la meciul dintre Brădețul Ștefești și Unirea Teleajen unde la finalul partidei a avut loc o bătaie cruntă soldată cu o serie de victime printre care și jucători de la echipa oaspete, mulți dintre cei implicați aflându-se la momentul de față în spital, operați și cu dosare penale pentru infracțiuni de fraudă, s-a luat hotărârea ca echipa gazdă a partidei Brădețul Ștefești să fie exclusă din competiție deși se afla pe locul 4 și cu mari șanse de promovare.

Bătaia a izbucnit din pricina lui Andrei Chiriță care a fost suspendat un an și jumătate și amendat cu 1.000 de lei, sumă la care vor trebui să contribuie și ceilalți membrii din echipa Ștefești dacă vor dori să joace în această vară în competiție, eventual într-un eșalon inferior. Totodată și oaspeții Teleajen au fost sancționați, jucătorul Postelnicu Ionuț fiind unul dintre cei ce s-au folosit de spray lacrimogen motiv pentru care a fost suspendat 6 luni și amendat cu 300 de lei.

Comisia speră ca astfel de evenimente să nu se mai petreacă pe viitor iar ceea ce s-a întâmplat acum să fie o lecție pentru cei care nu au înțeles disciplina în rândul echipei. Astfel de evenimente nu sunt deloc plăcute nici pentru jucători, nici pentru fanii echipelor tocmai de aceea nu se dorește o repetare a evenimentelor curente. 

related posts