Acasa Sport Jabra îmbunătățește căștile Elite cu actualizări majore

Jabra îmbunătățește căștile Elite cu actualizări majore

de Prahova Biz

Pasionații de tehnologie din Prahova au motive de bucurie! Jabra, lider global în domeniul sunetului true wireless și al soluțiilor pentru munca hibridă, a lansat recent actualizări semnificative pentru modelele sale de căști wireless Elite 10 și Elite 8 Active. Aceste îmbunătățiri, disponibile prin aplicația Jabra Sound+, promit să ofere utilizatorilor o experiență audio superioară și funcționalități avansate.

Apeluri mai clare cu Elite 10

Pentru utilizatorii Jabra Elite 10, actualizările aduc îmbunătățiri notabile în ceea ce privește claritatea apelurilor. Jabra a introdus algoritmi avansați de inteligență artificială care dublează eficiența suprimării zgomotului de fundal, în special în gama de frecvențe a vocii umane. Astfel, zgomotele ambientale sunt reduse semnificativ, permițându-vă să aveți conversații clare și neîntrerupte, indiferent de locul în care vă aflați.

În plus, Elite 10 beneficiază acum de anulare activă a zgomotului (ANC) în timpul apelurilor, îmbunătățind și mai mult calitatea acestora. Fie că vă aflați într-un birou aglomerat, pe o stradă zgomotoasă sau într-un restaurant plin, noile funcții asigură o comunicare fără probleme.

Performanțe excelente pentru activitățile în aer liber cu Elite 8 Active

Pentru cei care iubesc să facă mișcare în aer liber, Jabra Elite 8 Active oferă acum o experiență audio îmbunătățită datorită noilor actualizări. Utilizând tehnologia cu două microfoane, software-ul actualizat detectează mai bine zgomotul provocat de vânt, asigurând o tranziție mai lină către modul dedicat vântului.

Acest lucru înseamnă că vă puteți bucura de muzica preferată sau de podcasturi chiar și în cele mai vântoase condiții, fără a fi deranjați de zgomotul de fundal. Elite 8 Active devine astfel partenerul perfect pentru alergări, drumeții sau orice altă activitate fizică în aer liber.

Actualizări ușor accesibile

Actualizările sunt disponibile gratuit pentru toți utilizatorii, fie ei noi sau existenți, prin aplicația Jabra Sound+. Procesul de actualizare over-the-air este simplu și rapid, permițând utilizatorilor să beneficieze imediat de noile funcționalități.

Jabra continuă să inoveze

Prin aceste actualizări, Jabra își consolidează poziția de lider în industria tehnologiei audio, oferind utilizatorilor din Prahova și din întreaga lume soluții avansate pentru o experiență auditivă de excepție. Indiferent dacă folosiți căștile pentru a vă concentra la muncă, pentru a avea apeluri clare în medii zgomotoase sau pentru a vă bucura de muzică în timpul antrenamentelor, Jabra Elite 10 și Elite 8 Active sunt pregătite să vă ofere performanțe de top și fiabilitate maximă.

Actualizați-vă căștile astăzi și descoperiți noul standard în tehnologia audio cu Jabra!

related posts

Lasă un comentariu