Acasa Locuri de munca Universitatea Petrol – Gaze din Ploiești organizează Târgul de Joburi 2019

Universitatea Petrol – Gaze din Ploiești organizează Târgul de Joburi 2019

de Prahova Biz

Dacă ești în căutarea unui job și vrei să te dezvolți din punct de vedere financiar dar și profesional ești invitat să participi la Târgul de Joburi 2019 desfășurat joi, 18 aprilie începând cu ora 10:00 în cadrul UPG Ploiești.

Universitatea Petrol-Gaze din Ploiești va organiza evenimentul împreună cu partenerii oficiali, respectiv Camera de Comerț și Industrie Prahova dar și Agenția Județeană de Ocupare a Forței de Muncă Prahova.

Evenimentul este destinat tuturor studenților absolvenți ai UPG din Ploiești dar de asemenea la eveniment sunt așteptați și alți tineri cu studii superioare din domeniile: științe inginerești, științe economice, științe administrative și ale educației, filologie, chimie, matematică și informatică. Târgul de joburi va cuprinde o mare varietate de locuri de muncă pentru cei ce au terminat studiile superioare cât și pentru studenți.

Fie că este vorba despre un job în IT sau despre un joc pe domeniul administrativ, fiecare participant care va veni la eveniment în funcție de cunoștințele pe care le-a dobândit în facultate va avea șansa aplicării la un loc de muncă. Evenimentul este organizat în primul rând pentru a da o șansă studenților dar și celor ce au terminat facultatea să își găsească un loc de muncă bun și care să le aducă beneficiile necesare. Evenimentul se va desfășura în incinta Universității Petrol-Gaze din Ploiești în Corpul I. O șansă pe care cu siguranță nu îți dorești să o ratezi mai ales dacă te afli pe băncile facultății sau dacă ești proaspăt absolvent și îți dorești să treci la următorul nivel. 

related posts